Anna Bergendahl

Jag sa från början att hennes låt inte hade en chans i det här. Och vem hade rätt? Ha, för första gången i historien är Sverige inte i final. Bra jobbat Anna!...


OMG, jag är så fruktansvärt kär!!!


Josefine och Pedro, del 2


Josefine och Pedro, del 1

















Det är inte lätt att fota denna spralliga figur kan jag säga er.
men han är som en liten leksak, och så fruktansvärt söt!

El amor

El amor es rojo,
El amor es rosa,
El amor es dolor,
El amor en feliz,
El amor das ensueños,
El amor das pesadillas,
Pero quiero el amor es bello,
Que le da feliz,
Para escuchar alguna susurra tu nombre en tu oreja.

Lima

heey soul sisters! Hur är det med er? Jag har det bara så bra det kan vara. Är i Lima med Jack och hans snart fyllda 18 lillebror Henry. Vet inte riktigt vad vi har gjort de senaste dagarna, bara sovit, chillat, myst och kollat på film. Vädret har inte varit det bästa men just nu har det spruckit upp lite grann.

jag och jack var nyss ute och hoppade studsmatta. Nu lagar vi lite pasta och bacon till lunch. Om en stund ska vi nog ta en promenad till affären för att köpa lite middag, annars vet jag inte vad som händer. Vi försöker ladda ner i taket lyser stjärnorna, men det går inte så bra. Såg New Moon för första gången igår, var riktigt bra. Har ni några filmtips? Känns som om vi behöver det.

Medan ni läser det här borde ni lyssna på den här låten. Den knarkas här uppe i Lima och jag råälskar den!!


En skön onsdag

Jag inser att jag prioreterar annat före bloggen och därför blir det inte mycket längre.

Idag har jag iaf haft en superdag! Skolan var nationella i matte A vilket ifs sög. Men efter skolan åkte jag in till stan och träffade Alex ett tag, var superroligt! Vi chillade på ett café och sen gick vi på en promenad runt i stan, var riktigt mys. När vi sa hejdå så åkte jag till Medis där Evan var och cyklade. Så satt jag där med honom i ca en timme och snackade skit, kollade på när han cyklade och lite sånt. Sen drog jag iaf hem, snackade lite med mamma, packade och chillat typ. Kollade lite OC gjorde jag också.

Imorgon åker jag till Jack i Lima över helgen, kommer hem igen på söndag. Kommer antagligen inte skriva någonting från honom så vi får helt enkelt höras efter helgen. Hoppas att ni kommer få en lika bra helg som jag kommer få!


I medis


Evan


A broken heart

När den sista droppen har fallit,
när det sista hoppet har försvunnit,
när ljuset en gång för alla har slocknat.
Då vet man att det är över,
då vet man att det är dags att blunda,
för att sedan inte öppna ögonen igen.

Fucked up

Det känns konstigt att inte veta om man kan skriva till sina bästa vänner längre. Inte veta om de är förbannade eller om allting är okej. Jag vill fråga, men vet att jag måste vänta tills den dagen jag står dem framför ögonen. Jag saknar mina bästa vänner. Varje dag, varje minut. Vad jag än gjort, vad jag är sagt, så hoppas jag att ni alltid kommer att vara mina bästa vänner, som det var tänkt. Tårarna sprutar när jag tänker på ett liv utan er, Lisa och Klara. Jag tänker på er och längtar efter er. Hoppas att det här inte är föralltid

Valborg på Vässarö

Heej mina kära läsare! gud va illa jag är på det här med uppdatering men ni får stå ut med det.. Ett hektiskt liv med mycket människor och framförallt galet mycket plugg! Jag var ju som sagt på vässarö i helgen dåra, och det var precis lika underbart som vanligt! På torsdagen gjorde vi ingenting speciellt, bara hälsade på alla nära och kära, packade in oss i husen och chillade. På fredagen började arbetet däremot. Jag fick först städa stugor, sen fixa med en massa flytvästar och därefter måla båtar, och det var askul!! På kvällen satt vi ett helt gäng utanför matsalen och bara hade det galet mysigt! på lördagen så fick jag på förmiddagen tvätta och göra rent i tvättstugan. På eftermiddagen gick jag runt och  plockade skräp. Inte det roligaste, men det måste också göras på denna vackra ö! På söndagen så lagade jag mat i köket. Var väl si sådär kul, men helt okej!

Nu är det iaf klart, jag fick jobb där i sommar! Kommer att bli så galet roligt, längtar sjukt mycket!


Ungefär en 4e del av alla flytvästar vi skull hänga upp på krokar


Maria sötnos!


cool tjej!




Gulletjejerna!




Detta hittade vi.. ett lodjur som har ätit ett rådjur..



Idag hade jag bara engelskanationella i skolan. Läsförståelsen gick väl helt okej, men hörförståelsen lämnade jag in med flera blanka sidor så det kommer nog inte gå bra alls.. Aja, det är bara att hoppas på att man blir godkänd! Idag kom även en snygg Lima-boo till Stockholm *happyface!*. Ska antagligen träffa honom imorgon och sen får vi se lite. Men nu måste jag plugga lite historia och sen gå och sova en stund, jag är så jävla trött.. Hare gött så länge!


En snygg Lima-boo är i Stockholm!


RSS 2.0