Venezuela

Jag saknar resan vi gjorde för 2 månader sen så sjuukt mkt! Därför kommer lite härliga bilder därifrån.


En blöt Greta kommer upp från poolen.


En härlig beach bild


Mamma på stranden


Greta 6 år


Storebror i shopping-centret


En mega söt tam apa!


Jag och en ara papegoja


Mamma och pappa vid vattenfallen


Jag och mamma i ett vattenfall


Hela familjen vid en sjö vi badade i


En delfin (vi badade med dom)


Jag dricker kokosnöts mjölk


Pina colada, hela dan, varje dag


Jag och apan

Svar från sjukhuset

Fick ett samtal från sjukhuset för en stund sen. Begedet var värre än väntat. De trodde att det var en minisk skada, men såklart var det korsbandet.. Det var inte helt av, men det fanns skador på både främre och bakre korsbandet.. Inom två veckor blir det en ganska liten operation (titt-håls operation). Om de tycker att skadan är för stor blir det en till operation därefter.. Det betyder att jag blir borta från fotbollen längre än jag hoppats på.. :'( UUSCH

Tips:
ni som sportar, var verkligen noga med att ta det lugnt. När ni har fys så gör verkligen bra ifrån er, det gör att skadorna blir färre. Gör mycket balans övningar och slarva inte med sånt! Stretcha både innan och efter träning/match. Gör ni det här så kommer skadorna bli färre. Det är verkligen inte roligt att hamna i den situationen jag sitter i nu.. Jag lider

Komentarer

Min blogg är ju inte precis känd dåra. men det är några st som följer den och det är alltid kul :) Jag vill gärna ha tips på hur jag ska göra den roligare för er läsare, så langa en komentar om ni har några ideer. (: Kramiisar på er

Inför Valborg

Skolan först dåra. Hade No med hela 9an först, det gick ganska bra fakitskt. Sen hade vi lunch och sist gympa. Jag fick vara med (lite halvt) för första gången på typ 4 v! :D Mkt kul (A) Slutar 13.30 idag, sjuukt skönt. Nu sitter jag här och chillar.

Ikväll dåra:
Ska träffa Jennifer och tralla runt lite med henne, sen ska jag typ träffa Anders en liten kortis också. Annars händer det inte så mkt mer, väldigt chill kväll faktiskt. Orkar inte göra Valborg till någon stor grej. Jag langar ett till inlägg om hur det blev ikväll elr imorgon bitti (:

Gårdagen

Det blev inga inlägg igår, det hände så mycket.

Dagen började i skolan som vanligt. Satt kvar med Daniel en h extra och gjorde klart inför musikalen vi ska ha nästa vecka så vi får komp för den en annan dag, yees . (A)

Efter skolan pluggade jag lite Spanska. Ska skriva en egen bok på spanska !? Usch! Förstår inte hur det ska gå till.. Vi ska typ skriva om oss själva, våran familj, vad vi gör på fritiden o massa sånt, en resa vi har gjort, ett land, våran barndom och massa mer.. sen ska vi typ läsa en bok på spanska och göra en recension på det.. blä, orkar inte.

Vid 17 åkte jag in till Bromma och hade picknick med min familj. Mamma fyllde faktiskt 48 idag så vi firade henne där. :) Mycket mys. Efter det åkte jag tillbaka till Ekerö igen och kollade på när mitt lag körde DM match. Tyvärr fick vi storstryk med hela 7-1 :( Men det var kul iaf, Anders kom dit o höll mig sällskap, mycket trevligt ! :D Tog bussen hem vid 23 och gick då och la mig, somnade på en gång (A)


Grattis Mamma <33

Badmode

Är det bara jag som tok Älskar den här bikinin!? Jag har precis fixat en ny,
men den här alltså.. Att vara såhär blommigt fin på sommaren borde vara olagligt..

Om man sen drar på sig dom här snygga strandskorna som passar
hudfärgen så ojojoj..

GE MIG SOMMAR OCH DEN SNYGGA STRANDKOLLEKTIONEN!!

MagnetRöntgen

Var hos läkaren idag igen dåra.. Det var verkligen det värsta jag varit med om.. Jag fick åka in i en sån på bilden. Läkaren sa att det inte skulle kännas o att det skulle ta ungefär 20 min. Grejen var att när den där sattes igång så kände jag värsta strålningen som gick rakt upp i huvudet, så jag kunde inte tänka och det bara svartnade för ögonen på mig.. Jag tappade känseln i ben, fötter, huvud, armar o händer, jag fick ryckningar i kroppen (man fick absolut inte röra på sig, så man får ju inte lite panik när det börjar rycka i hela kroppen), jag fick panik vilket ledde till att jag inte fick någon luft och hjärtklappning.. Där inne skulle jag ligga i 20 minuter o trodde verkligen att vilken sekund som helst så dör jag.. Jag fick iaf komma ut efter 20 min och får ett svar på hur det gick under v av min läkare.. USCH alltså.. ingen mer magnetröntgen i mitt liv säger jag bara..



 kom hem för en liten stund sen nu, jag e helt groggy så ska snart gå till soffan o vila mig.. Kanske langar ett till inlägg senare.

Me, myself and I



*Mitt namn är Josefine Hagdahl
*Jag fyller 16 år den 7 December
*jag bor ute på Ekerö
*Jag går i 9an på Träkvista skola
*jag har sökt till Löfströms gymnasium
*när jag blir stor vill jag bli advokat
* Jag spelar fotboll i Skå IK dam
*Jag är knäskadad för tillfället och går till sjukgymnast
*jag har en pojkvän som heter Victor Aronsson
*Jag gråter ofta i min ensamhet, men glad med andra
*jag älskar att umgås
*Jag älskar att shoppa och kläder över huvud taget
*Jag har många bra vänner, och många dåliga
*jag hade det tufft när jag var yngre vilket är anledningen till att jag ofta är ledsen och behöver mkt stöd
*Jag har varit med om allt hemskt som kan hända en människa ungefär

Nu vet ni lite om mig. Vill ni veta mer är det bara att fråga, jag svarar på det mesta =)

FAN FAN FAN!!

Aso det är så jävla dåligt :O dom var fan inte värda den där vinsten.. fyfan alltså.. Nu kommer ja va skitsur.. jävla röv.. Kärlek till sporten, kärlek till laget, hat till förlusten!

Träning och HEJA SVERIGE!

Dagen var bara lugn. Var i skolan efter läkar-besöket och var sen hemma och bara tog det lugnt. På kvällen drog jag ner till träningen o kollade på dom (körde lite rehab också) . Mycket trevligt, snackade med lite folk där. Nu sitter jag och kollar på Sverige-Lettland. Fan va hemskt alltså.. värsta smällen en snubbe fick, fett ont :O spräckte hela läppen.. o nu e det straffar, blää! Finns inget värre.. men nu börjar det så måste sluta skriva. HEJA SVERIGE!!


Läkar-besöket

I morse var jag hos läkaren på Sofia-hemmet dåra. Gick väl både bra och dåligt, beror på hur man ser det.. Det är min miniskel som det förmodligen är fel på. Jag ska inte riktigt berätta vad det innebär än eftersom jag inte vet säkert än. Men imorgon kl 14.00 ska jag tillbaka på en magnetröntgen. Då får jag veta säkert vad som kommer att hända här näst. En sjukgymnast i bromma kommer förmodligen att fixas och jag kommer få köra rehab 2 gånger om dagen. Angående fotboll så dröjer det nog ett tag innan jag kan komma tillbaka.. kommer iaf inte den här säsongen. :( sjuukt trist för soom jag har längtat alltså :/ langar ett till inlägg ikväll innan jag går och lägger mig, nu måste jag börja göra mig i ordning inför lite rehab medan laget tränar.

Vännen

Du är en sann vän som alltid finns där för mig. Även om du inte fattar det själv så betyder du helt sjuukt mkt för mig. Vet inte hur jag skulle klarat det jag går igenom utan dig. Du gör någonting som ingen annan gör. Du är ärlig. jag är dig evigt tacksam vännen, det hoppas jag du förstår <3

Du

Ibland önskar jag att du var någon du inte är. Någon som fanns där för mig mer. Men du är inte den personen och kommer aldrig att bli det. Jag antar att det bara att acceptera dig som du är. Vilken jag ifs oftast gör. Men just nu så är det min högsta önskan. Jag hoppas att allt blir som förut, när allt var bra mellan oss. Då var allt perfekt, nu är allt bara konstigt..

Vägstädning

Vart inget inlägg igår. Jag vägstädade typ halva dagen (vilket betyder att man plockar skräp längst vägen) och därefter var jag och firade min pappas moster. På kvällen kollade jag på Sverige-Österrike, det var najjjjs ^^ Så det var min Lördag, skitkul, haha xD

Idag dåra. Vägstädning igen först, det sööög! Har städat 2 mil nu, blä.. Äntligen färdig iaf. På vägen hem köpte jag o mamma glass, muums! Det blev en Magnus Java för mig (A) mohaha. När ja kom hem duschade jag och sen har jag bara chillat. Jag ska ta det lugnt resten av kvällen, är helt sjukt trött nu.. Imorgon ska jag till läkaren också, bläää! Önska mig lycka till <33

Pizza

Mamma har tjejmiddag hemma med vinprovning och grejer så nu åker jag o pappa iväg o köper pizza eftersom vi inte orkar laga mat, mohahahaha (A) fet FETARE FETAST

Balklänning

Jag var i stan idag med Jennifer. Köpte present till mina föräldrar som båda två snart fyller år :) Blev också en klänning från H&M, kolla bild. Sen var jag också och kollade på lite balklänningar. Bilder kommer nedan. Vilken tycker ni var finast? :)


En blå ganska enkel klänning med ett litet smycke. Bekväm var den också.


En rosa väldigt fin enligt mig , höhö. Tyvärr var den lite för stor, så måste kolla om den finns i min storlek..


En likadan som innan fast vit. Den passade bättre på mig men det är däremot ganska jobbigt att dansa med den eftersom den inte har några axelband.. Den glider väldigt lätt ner.


Klänningen som jag köpte. Söt? :)
H&M 98:-

Nationella i Matte

Usch usch usch säger jag bara.. Varför måste man stressa på del 1 och sen inte få fortsätta på den när man gjort klart del 2 för? Jävla bajs.. Stressade upp mig som fan på den och hann inte riktigt klart och när jag gjort klart del 2 var det 35 min kvar.. då blir man inte lite sur.. -.- Hur gick det för alla andra då? Btw, fick G+ på engelska muntliga, det känns fan bra :D Trodde ja skulle få IG.. Engelska e ju inte precis mitt ämne..

Gymnasium
Föresten, vart ska alla gå? och har ni kommit in? :) Ja kom in på mitt första val som e löfströms gymnasium, yeehhaa. Vet inte om ja e så jättenöjd med den skolan, men det finns iaf juridik så jag kan bli den berömda advokaten, mohahaha. Tips på fler skolor med juridik inriktning?

Hejsan!

Nu har jag bestämt mig för att börja blogga igen. Vi får se hur det går, haha :D tyvärr lyckades jag inte få tillbaka mitt gamla namn (josefinehagdahl.blogg.se) så det blev josefinehagdahl.webblogg.se. Som ni ser använder jag samma design som innan och där står det josefinehagdahl.blogg.se. Om någon av er som läser vet hur man ändrar det här så uppskattar jag om ni hjälper mig. Skriv en liten komentar om att ni kan så hör jag av mig. Vore väldigt tacksam för hjälp.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0