Samhällskunskap A

Hallow honeypiie's! Sitter just nu i skolan och har samhälle. Sitter vid dom bärbara och chillar gaalet! Är klar och redo inför våran debatt på måndag så jag har inget att göra. Funderar på att sätta mig och plugga matte nu så slipper jag göra det sen? Låter som en bra idé.

Vad har jag gjort sista tiden då? joo, i tisdags körde Skå DFF match och det blev en vinst med 5-1, riktigt roligt! Däremot så var det dåligt väder och regnade så jag höll på att frysa ihjäl.. Igår så satt jag bara hemma och pluggade, pratade med Jack och kollade på andra avenyn. Är lite sur fortfarande eftersom Jack vann över mig på våde sten sax påse och röj flaggor.. Kanske får ta en revansch (stavning?) när jag kommer hem från min älskade ö i helgen!

Joo, för jag ska fira valborg på Vässarö. Åker redan efter skolan idag så det blir la ingen skola imorgon, tjoho! Har övertalat mamma att ringa och sjukanmäla mig, skönt. Som ni säkert vet finns det datorer på ön, men jag vet inte om jag kommer att blogga så mycket. Facebook blir det däremot en del så har ni mig där är det bara att kolla vad som händer i drottningens liv! Seeya later bitches, hoppas att ni får en grym valborg imorgon och ta et lugnt med drickan!

Gott och blandat

Hallow mina käraste! Gårdagen var helt okej. Tog det lugnt och pluggade lite på dagen och sen spelade jag match med juniorerna mot Reymersholm på Zinkensdamms IP. Blev torsk med 1-0 däremot. Orkar inte riktigt bry mig eftersom det inte är mitt lag, men det var kul att spela lite. Insåg att det var mig första seriematch på 2 år, helt galet!

På kvällen typ käkade jag middag och kollade på parlamentet samt Wallander. Sen var jag så trött så jag gick och la mig och somnade på 2 sek.
I morse hade jag matte på morgonen. Fick tillbaka mitt matteprov och fick 2 poäng från full pott! Hade missat ett g- och ett VG poäng bara. Så ett starkt MVG, riktigt skönt! Har bara fått VG på ett prov så om jag presterar bra på nationella nu så finns det stora chanser till att jag får MVG i slutbetyg!

Annars har dagen varit som vanligt. Satt ute och käkade med Natasha, Noor, Magda och Nathalie idag och hade solen rakt i ansiktet. När jag kom och började det hetta i mitt ansikte och jag insåg att jag hade fått lite färg! Hade dessutom lite v-ringat på mig så lite färg på bröstet blev det också!

Men nu ska jag strax ta året första tur med moppen ner till Träkvistavallen för att köra min första träning på konstgräset! Undrar vad jag har gjort senaste v när de har tränat där? Aja, bäst jag rusar! Seyaa later guuys!

Jack, Jack och Jack

Halloj där mina käraste! Jaa, uppdateringen jag skulle förbättra har ju inte riktigt gått så bra.. Känner inte riktigt att tiden finns, men ska försöka att skriva så ofta jag kan.

I torsdags kom Jack till Stockholm, så i fredags var jag hemma hos honom i Helenelund. Var fan riktigt roligt att träffa honom och lära känna honom lite bättre. Han hade precis flyttat in i Helenelund från Rotebro så det ända som fanns i huset var ett bord, två stolar och en luftmadrass.. men det var nice!

Igår kom han till mig istället. Vi satt typ och kollade på galet mycket OC och chillade. Var riktigt najs! Vid 5 tiden åkte han hem och jag kollade på hockeyn. Så jävla ledsen jag var efter men det är en annan femma. Vid 21-22 tiden kom han tillbaka hem till mig och vi fortsatte att titta på OC typ. Vid 00.30 tog han bussen hem, jag kollade på OC och sen gick jag och la mig.

I morse vaknade jag upp med ögoninflammation. Kul. Mitt ena öga är helt rött, jättesvullet och helt igengäggat så jag ser inte ett skit på det.. Jätteroligt, verkligen.
Ska äta lite frukost nu och sen spela match med juniorerna. Hoppas att dom inte suger kuk som förut för jag orkar inte springa som en galning åt dom. Eller är det så? Vem vet!

Totally Alive!

Joo, jag lever faktiskt fortfarande, även om man inte kan tro det. Veckan har varit med proppad med prov och läxor. Jag har inte haft en chans att hinna skriva.. Som en bonus på det så blev jag i tisdags sjuk och låg med en jävla massa feber hela eftermiddagen och kvällen, jätteroligt. Nu är det mesta plugget för v iaf avklarat, endast en historiaredovisning imorgon som skrämmer mig lite faktiskt. Men det ska nog gå bra!

Joo juste, i måndags var jag ju på Dif-Hv71 med Sabina också! Jävla skitmatch men men, vi fick iaf se dif spela en SM-final. Sitter för övrigt och kollar på matchen nu och väntar på att förlängningen ska börja. Är så trött på förlängningar så det bara finns inte alltså..

Här kommer lite bilder från matchen!




"Alla vet att djurgården är inte att leka med"




Ser ni det vita till höger i bilden? Där står det DIF!



I helgen så kommer jag typ bara vara med Jack. Är lite småsjuk fortfarande och ska ta det lugnt. Jack har kommit från Lima (Dalarna) med tåget idag så det är bäst att passa på att se honom innan han åker tillbaka igen! Aja, nu börjar nog strax matchen igen, ska försöka att uppdatera bättre under helgen och nästa vecka!


Här är faktiskt jag just nu. Ser helt mongolid ut men det får ni stå ut med. Dif tröjan är ON!

Händelserik helg..

Känner bara att det är alldeles för fullt upp just nu.. Har inte skrivit på 3 dagar typ, och har verkligen haft fullt upp. I fredags efter skolan åkte jag till Sasan, galet roligt! Han spillde 0,5 l cola över hela sig samt golvet och jag skrattade som adrig förr! Vi kollade även på en vidrig film jag inte vet vad den heter. USCH.. Har fortfarande mardrömmar! Stannade iaf ganska länge, åkte vid 21 från honom. På bussen sen ringde några av mitt ex kompisar och bad mig komma till en snubbe som inte bor långt från mig, så jag åkte dit. Var galet roligt faktiskt och var hemma vid 01.30 typ.



Och Sasan fick städa!

I lördags så vaknade jag vid 10-11 och gjorde mig i ordning. Därefter åkte jag in till stan och träffade Lisa och Maria. Klara och Alex kom även någon timme senare. Vi satt på café 60 och chillade ett bra tag. Var så jävla nice, ska berätta något nu och ni får inte skratta! Jo, det var såhär att jag skulle fylla på telen med pengar, men när jag drog kortet så funkade det inte. Han i kassan sa då att "jaa, du kanske borde kolla ditt saldo". Jag tänkte att nej, jag har fan runt 600 kr på kortet så det måste vara något fel på hans kortläsare. Men när vi kom till café 60 och jag skulle betala så stod det "medges ej" på kvittot. Han i kassan var så stressad att han gav mig kvittot och tog nästa beställning. Gratis fika på café 60, TAACKAR!


Lisa


Alex


Klara


Maria

Efter en stund orkade vi inte längre sitta kvar där och Maria, jag och Lisa åkte hem till Maria i Fridhemsplan. Vi mötte även Paulina på vägen. Så satt vi hos henne och chillade ett tag, lyssande på musik, kollade hockey och allt möjligt trevligt. Till slut så bestämde jag och Lisa oss för att åka till Brommaplan och käka sushi sen dra till samma folk som jag träffade kvällen innan. Så klappat och klart, det gjorde vi. Var galet roligt där även idag. Däremot så insåg Lisa när vi skulle gå att en massa saker var stulna, så vi stannade 1 h extra och letade överallt efter folks saker utan resultat. Till slut fick vi ge upp och åka hem.

Lisa skulle egentligen tagit bussen hem igår, men eftersom saker var borta missade hon bussen och fick sova hos mig. Vi gick upp kl 7.20 i morse och gick tillbaka till samma ställe. Vi väckte några där som vi litade på och letade i hela huset fan. Vi hittade lite andra saker, men inte Lisas. Jävligt surt och sjukt irriterande, men det kommer att ske en polisanmälan och det dom snodde har dom inte så jävla stor användning av.

Mycket att göra

Har haft mycket senaste dagarna och inte hunnit skriva någonting.. I tisdags åkte jag direkt efter skolan till Slussen med Natasha för att klippa och färga håret. Däremot så tog det längre tid att slinga, som vi valde att göra, så någon klippning hanns det inte med. Men håret är sjukt fint för det, enligt mig!

Efteråt hade jag match på Zinkensdamms IP mot Reymersholm. Tyvärr så var det inte lagets dag. Vi ägde hela matchen och hade chans på chans, men kunde inte få in bollen. Vid slutsignalen stod det 0-0 och matchen avslutades med en förlust efter straffar.. Riktigt surt att åka ur Victoria cup så här tidigt i år igen..

Idag dåra. Var på solna tingsrätt med min klass idag. Var faktiskt riktigt roligt men orkar inte skriva så mycket om det. När jag kom hem så satt jag vid datorn en stund, pluggade en del, och sov en stund. På kvällen nu satt jag och kollade på Djurgården-HV71, och SÅ JÄVLA GRYMT GUBBAR!! Kändes riktigt bra att ta första matchen, även om det är långt kvar till guldet.

Nu måste jag sova, it's a day tomorrow. Se ya later lover's!

Inget smink


Ser ni att håret e blondare? Annars kommer ni se det irl, det är stor skillnad.


En torsdagskväll med 2 mums mums och en kopp te, kan det bli bättre?




Barcelona 5-9/4 2010

Måndag 5/4
Fick kliva upp vid 3.30 eller något för att hinna packa det sista och göra i ordning en massa. Tog iaf en timme sen åkte vi mot Arlanda, hela familjen. När vi kom dit var vi sist, suck.. Men pappa sprang och växlade lite pengar, jag vinkade hejdå och började lämna in bagaget. Sen hände det väl inte så mycket som är värt att skriva om förns vi landade i Barcelona. Vi tog en buss till hotellet (som för övrigt var asfint) där vi fick sitta och vänta en stund på att de sista från laget som åkt med ett annat plan skulle komma.

Väl inne på våra rum sen så fick vi chilla lite och sen äta lunch. Efter lunchen var det träning och sedan dusch. kvällens aktivitet var att dansa det som jag alltid glömmer bort vad det heter! Hjälp mig? Typiska spanska saken.. Aja, det lär komma fram.

hotellet



Tisdag 6/4
Idag åkte vi in till Barcelona eftersom vi bodde strax utanför. Jag valde att vara med Sabina, Jacko och Petra eftersom det är galet härliga tjejer som valde att avstå från shoppingen. Vi ville istället bara ta det lugnt så vi gick bort till en marknad och kollade lite. Köpte lite frukt som vi tog med oss ner till vattnet där vi satt och åt i solen. Efter en stund började vi röra oss mot Sagrada familia. Var en bra bit att gå men vi kom till slut dit och tog lite bilder och sånt. Efter det tog vi tunnelbanan till en park där vi satt på en bänk vid en damm och solade hur länge som helst. Var jättemysigt!

Till sist åkte vi tillbaka dit vi började med tunnelbanan och gick in på en resaurang för att äta tapas. Jag, Petra och Sabina smakade på en snigel, sjukt vidrigt! Var mycket som var gott i våran tapas men även mycket som var mindre gott. Jag var nöjd i alla fall!



Vid vattnet


sagrada familia


I parken

När vi hade ätit färdigt mötte vi upp resten av laget utanför hard rock café. Tillsammans hoppade vi på en buss som tog oss till Camp Nou eftersom vi självklart skulle på matchen!!. Vi var väldigt tidiga och stod och kollade på en massa spännande innan grindarna öppnade och vi fick gå in. Jag satt med Karro och Zozzo och hade grymma platser precis bakom ena målet. Matchen var helt underbar! 98 000 pers på plats, det är helt galet. Det går inte att förstå på bilder hur stort det är.. Messi 4 mål.. Valde vi rätt match eller vad? Totally amazing





Onsdag 7/4
vi hade varit sent hemma från Barcdelona-Arsenal och var inte alls sugna på att gå upp tidigt och köra match, men vi hade inget val. Vi hade en match på förmiddagen och en på eftermiddagen att se fram emot. Tyvärr förlorade vi första med 4-0 då en av våra spelare även stukade foten. Den andra matchen vann vi däremot med 4-3, riktigt roligt! På kvällen sedan hade laget möte, men jag mådde riktigt illa och låg på rummet i rena plågor istället. Jätteroligt!


en bild från en träning då jag och Alice står och nickar.

Torsdag 8/4
Sista dagen i paradisen innan det var dags att fara hem. Idag mådde jag bra och kunde vara med på allt igen.

Förmiddagen spenderades med en träning. Var ordentligt trött så det gick väl sådär. Efter det var det lunch och på eftermiddagen avslutades en tävling som vi har hållt på med under hela resan. Alla hade nämligen delats upp i grupper som vardera hade med sig en maskot på resan. Denna maskot skulle laget hålla reda på hela tiden och man skulle försöka sno varandras maskotar hela tiden. Jag hade våran maskot och den lyckades ingen ta, taha! Vi hade även fått ett papper där det stod en massa olika saker. Bl. a skulle man hitta en stor hel snäcka, en affisch, ett visitkort (inte hotellets), en strumpa (inte någon i lagets) och så var det någon sista grej. Det lyckades vi iaf med. Efter det så stod det en massa meningar som man skulle tolka på sitt egna sätt. Man skulle sedan ta foton och hela laget var tvugna att vara med på bilden plus maskoten som man hade haft med sig. När tävlingen var avslutad fick alla rösta på sin favoritbild och så utsågs en vinnare. Mitt lag kom däremot väldigt dåligt till..


Här är en bild på snigeln som vi käkade eftersom det var den snäckan som jag sedan snodde med mig därifrån!

Fredag 9/4
sista dagen. Vi började med att på förmiddagen packa allting. Därefter så hade vi en träning och sedan dusch/utcheckning plus lunch. Efter det skulle vi vänta på att våran buss kom och så länge lade sig alla vid poolen och solade. Det var 22 grader i skuggan och bara otroligt skönt att ligga där, fick en riktigt fin bränna! synd att vi inte hunnit med det fler dagar bara.

Till slut kom bussen och vi åkte till flygplatsen. Hemresan gick bra och vid Arlanda stod min mor och far glatt och väntade.


Här tränades det på fasta situationer - hörnor


Sabina på flygplatsen


Och lilla Jacko trillade av

tack för en underbar och otroligt rolig resa allihoppa och framförallt tack till alla tränare som gjorde detta möjligt! Det uppskattas otroligt mycket!

 

 

 


hemma hos världens bästa lisa <3

tjooooooo det är lisa som skriver, pigg är jag inte josefine :(:(
just nu är josefine världens tråkigaste! hon ligger i min soffa o dregglar o sover, klockan är ju bara halv ett? idag har jossan hunnut med o köpa pjäxor (bara jag som tycker att det inte riktigt är säsong för det nu?) och vara med mig o klara. nu är hon med bara mig hemma hos mig men eftersom kosseful är så träkig så får jag umgås med min typ top tio bästa vän, kan ni gissa vad? joooo datorn! sorgligt liv jag vet..

här är en lista på hur jag ska göra för o väcka jossan:
x hoppa på henne, fast då blir hon så grinig..
x ta hennes älskling ifrån henne, (telefonen)
x hälla vatten i hennes öron
x sjunga för henne

det mest effektiva är nog att sjunga för henne, fast jag tror hon kommer slå mig då.. 


eftersom kosseful vägrar vakna är jag ungefär så där glad just nu.. nu ska skönheten försöka väcka sitt odjur. sov gotttt, puss!


Check fran Spanien

JAG LEVER!

Sista inlägget innan Barcelona

Halloe bloggen! Det här blir mitt sista inlägg innan jag åker till Barcelona. Idag kom Sasan till mig. Vi satt typ coh chillade vid datorn och lyssnade på musik. Efter en stund kom mamma och sa att det var lunch och så käkade vi lite. Sen gick vi ner till vattnet här, jättefint var det! Vi kastade lite sten, kollade på isen, kände på vattnet och allt möjligt, var skitroligt! När vi kom tillbaka chillade vi typ lite till tills hans buss kom. Vi hade iaf skitkul och kommer göra om det många gånger om!

På kvällen nu har vi haft gäster och det har väl ändå varit helt okej, ganska trevligt. Ska nu gå och packa färdigt eftersom jag är långt ifrån klar.. Har sån sjuk resefeber så jag sitter just nu bara och grinar, skriker på mina föräldrar som klagar på allt just nu och jag vet inte vad. Känner bara att jag vill gå och sova men vet samtidigt att jag måste packa klart först.. Aja, bäst jag gör det så jag får sova. Kommer som sagt inte att blogga något mer nu, men jag hoppas att jag får en toppenresa och önska mig lycka till! ska försöka minnas allt vi gjorde under dagarna så jag kan skriva om det när jag kommer hem. Tusen pussar på er älskade vänner!

Sasan á la Ekerö!




Jag bara grinar! Han är HELT underbar!!


Moorning!

Godmorgon mina älskade! Sovit gott?
Jag har en sån resefeber så det bara finns inte.. Vad ska jag ha med mig? Vad ska jag glömma osv osv.. Kan ju även säga att jag alldeles nyss kollade in Camp nou som jag ska till om 2 dagar. Det är helt SJUKT va stort det är, och där får jag eventuellt sitta själv!?

Jag kan fan inte fatta hur stort det kommer vara.. Inser ni själva att sitta där helt ensam och sen hitta ut!?!?!?

Bella & Tyra Show

Har suttit hela kvällen och kollat på Bella & Tyra show. Hade ganska mycket fördomar mot det här men jag gillade det verkligen! Om man följar bloggarna som det pratas om så tycker jag verkligen att det är någonting att iaf ge en chans, för det kommer tillfällen när man sitter och flinar lite lätt. har nu ett avsnitt kvar att se och vet inte riktigt när jag ska hinner se det, men det tar vi när det kommer.

Nu måste jag gå och lägga mig för imorgon kommer Sasan hit ganska tidigt, sen måste jag plugga och packa plus att vi på kvällen sen har påskmiddag här hemma. Så lite snack och mycket verkstad om man vänder på ordspråket. Tjingeling!


Bye bye Norge, hello Sweden!

Halloe sunshines!
Nu är jag hemma igen. Känns skönt att vara hemma men vill verkligen tillbaka. Jag slutade på min top, och kanske är det då man ska sluta? Känner iaf att jag fortfarande vill åka mer, vill inte vänta mer.. Får se, kanske blir en helgtrip till Sälen, Kläppen eller Romme med någon villig? Eller varför inte bara en dag i våran egna skidbacke här på ekerö?

Resan hem gick iaf. Träffade Jack på Nalles när vi skulle lämna tillbaka brädan, mycket trevligt! Sen rullade bara resan på. Var vrålhungrig men vi stannade i Ludvika och käkade en fet pizza. Nästa stopp var Fagersta. Mamma har en kund där som har en dotter som jag pratat en hel del med på senaste tiden. Så när vi var i närheten passade vi på att träffas. Var då första gången jag träffade Johanna och jag tyckte verkigen det var superkul, så jag kommer säkert ta tåget dit någon helg framöver.

Efter en snabbfika i Fagersta åkte vi mot Hummelsta där vi skulle köpa godis på Sveriges största godisbutik, men såklart var det stängt då.. Skittråkigt för jag skulle köpa godis till flygresan.. Istället åkte vi raka vägen hem.

När jag kom hem drog jag ut och träffade Jennifer och My en liten stund. När jag kom hem satte jag mig vid datorn och snackade med Jack en lång stund och nu ska jag kanske plugga lite. känns som om jag borde bli färdig med det så jag slipper plugga när jag kommer hem från Barcelona, men det lär jag ju inte bli eftersom jag har mycket kvar.. Så går det när man är klantig Josefine!

Här kommer iaf bilderna som är tagna med mobilen från resan.


Min bräda


Pillan hade en ENORM bräda, syns det eller? Skorna var inte bättre, hon hade tofflorna i för att det skulle bli lite bättre....


Älskade kusin <3


och så får vi självklart inte glömma att jag åkte på mina grymma skidor!


Pillan! <3


erkänn att jag ser lite cool ut? ;)


Det är så vi gör det!


När man inte vet hur man svänger kan det gå rätt illa.. Jag kastade mig på rumpan, men Pillan körde in i ett träd istället. Vilket sätt tror ni funkade bäst?

Dag 6 (eftermiddag) - Trysil, Norge

Sista tiden i backen är nu över, och den var underbar! Jag och Pillan tog 3 åk med brädan ner (vilket är mycket för att vara oss). Jag lyckades för första gången vända på brädan så man åkte med ryggen neråt, jag är faktiskt stolt! och det blev så jävla mycket roligare när man lyckades!! Haha, jag och Pillan åkte in i varandra 2 gånger under eftermiddag.. Första gången såg jag bara några boys i liften varav en som vänder sig om och lägger en "HAAA HAAA" åt oss.. Liiiite pinsamt. Varför händer det alltid oss?

När det började närma sig liftstängning åkte vi bort mot skihyttan där det skulle vara After ski. Man åker ner för en backe och sen ligger huset 300 m från botten av backen. Men det är uppförsbacke och inte roligaste att gå plus att det finns en ankarlift som man kan ta en backe direkt dit ner med. Så jag och Pillan utmanade ödet och satte oss i ankarliften. Kom ungefär 4 m innan jag ramlade, Pillan klarade sig ungefär 10. Tillbaka igen  och ett försök till. Nu ramlade jag efter 10 m och pillan hoppade av när hon såg mig ramla.. sen insåg vi att det inte skulle gå med 2 min kvar tills liftarna stängde. Så vi bestämde oss för att gå iaf, suck. Men först, pulka ner för den lilla backen som vi lyckats ta oss upp för. Pillan åkte först med ett jävla tempo, och bromsa, nej det gick inte. Poff sa det och så körde hon in i en främmande man..... Jag garvade så jag höll på att kissa på mig och alla runt omkring skrattade lika mycket..

När vi kom till After skin iaf så tog vi en cola och en muffins, satte oss ute och lyssande på ett live band. Var ganska roligt för man satt och sjöng med hela tiden. Såklart blev det kallt efter ett tag så då började vi lunka hemmåt. Sen dess har jag bara tagit det lugnt, pluggat, käkat. och ja, framförallt! Min moster var med på grannyran i postkodmiljonären, så släkten satt bänkade och kolla när hon grät i tv, haha! Det var roligt.

Nu ska jag antingen plugga, spela kort med föräldrarna eller packa.. har inte riktigt bestämt mig än.. Imorgon lämnar vi Norge dåra.. Tråkigt! känns hemskt att behöva vänta ett år innan man får åka igen.. Men men, snart i Sverige igen, då kan alla smsa och ringa som vanligt!

Skriver mer imorgon innan jag åker, kisses!


Dag 6 (förmiddag) - Trysil, Norge

Ligger här i sängen efter en skön lunch. Har käkat vitlök så come on alla vampyrer! Jag har nu åkt färdigt på skidorna för i år. Har haft en grym säsong och det har varit sjukt roligt!

Som en sista grej måste man ju få utmana ödet, så jag hoppade faktiskt på lite större hopp idag. Jag hade ju sagt att det skulle komma upp bilder och filmer på det, men Pillan vägrade göra det så det blev tyvärr ingenting.. Riktigt roligt var det iaf! Hoppade ändå några gånger och stod på benen alla gånger. Det finns så sjukt mycket som jag vill lära mig på skidor så nästa år ska jag fan bo i fun park!

Nu på eftermiddagen blir det fram med brädan. Ska försöka lyckas med att vända så att man står med ryggen ner mot backen, skitläskigt! men det är som sagt sista dagen och sista dagen att klara det. Vore skönt att fixa det nu så att man kan åka härifrån och känna att man verkligen lärt sig någonting!


Dag 5 (eftermiddag) - Trysil, Norge

Förlåt mina käraste, men jag orkade inte blogga igårkväll..

jag och Pillan åkte till slut iväg och åka lite skidor. Vi började i fun park, men det var så jävla mycket dimma och det snöade skitmycket så vi valde att åka därifrån efter några åk. Det är nämligen inte så många som åker i den liften så när det snöar får man sätta sig i flera cm blötsnö, jättemysigt.. eller inte.

Vi åkte iaf några åk till innan vi åkte bort till en After ski där min mamma och pappa var. När vi kom dit såg jag pappa komma haltandes. Det visade sig att han hade pajat en muskel i benet, skitroligt.. Vi satt iaf där en stund med mamma innan vi åkte hem. Efter det satt jag bara vid datorn och tog det lugnt hela kvällen. satt och snackade med en massa folk så jag kände inte att jag orkade blogga riktigt.

Men nu är Pillan klar så nu ska jag ut och åka, sista dagen!! Kommer sakna älskade skidbacken!
Hoppas att det går bra idag, om det inte är allt för dimmigt blir det att hoppa på stora hoppen idag för första gången.. Scaarrryyyyy!

Dag 5 (förmiddag) - Trysil, Norge

Godmorgon, sista dagen i skolan för er, måste vara skönt. Själv har jag varit hemma hela förmiddagen. Det regnar ute och ingen hade någon lust att åka skidor, så vi blev hemma. Jag och Pillan satte oss och kollade på film, little man. Den var faktiskt riktigt bra, haha. Igårkväll kollade vi på en annan film som jag inte vet vad det heter, men det var en skräckis och den var så jävla vidrig.. Handlade om exorcismen av Emily Rose iaf, ni kanske vet vilken jag menar.

Nu ska jag försöka få lite liv i huset så vi kan äta och sen ge oss ut för nu vill jag åka skidor! Kommer antagligen skriva mer ikväll sen, kisses!


Dag 4 (eftermiddag) - Trysil, Norge

Aj aj aj aj
Ordentligt med smärta efter snowboard-åkningen idag.. Jag och Pillan tog liften upp och valde en blå backe som vi skulle ta oss ned för och såklart blev det den som gick under liften HELA vägen.. Det gick väl ganska bra att ta sig ned, bara det att jag inte riktigt vågar släppa loss än.. Men det kanske kommer, eller?

När vi kom ner kände vi att vi hade ganska mycket krafter kvar, så vi åkte upp en gång till! Vi tog en annan backe den här gången och tog oss ner på ingefär samma sätt. Skönt nog så var det bara en liten del av den backen som gick under liften. Men vad gör Jossan då under den lilla biten? Joo  hon tänkte styla lite och la gasen i botten. Sen skulle hon bara vända upp brädan på tvären och då tog det tvärstopp. Så Jossan flyger ca 1-2 meter, landar på mage, studsar upp och flyger någon halvmeter till. Sen glider hon 1-2 meter ner för backen med huvudet före innan hon stannar. Jag hade ta mig fan snö överallt.. inte nog med det. När jag precis lyckats stanna så hör jag ett "ooooh" från några killar som satt i sittliften över mig.. Mmmmm bra Josefine, jätteduktigt!......

Vi tog oss iaf ner och sen var vi så trötta att vi bestämde oss för att åka hem. I Norge har dom avgifter för att få åka på vissa vägar, bland annat den vi bor på. Vi har istället ett litet kort som man bara håller mot en grej så kan vi åka igenom bomen. Men idag när vi kom dit så var det kö. Marie som körde valde den vänstra bomen (det finns två). Det var två bilar framför. Hon som stod längst fram drog sitt kort och tryckte på någon knapp, men inget hände. Hon höll på i säkert 5 min men till slut bestämde hon sig för att gå ut och be han i bilen bakom flytta på sig så hon kunde backa ut. Men såklart när hon klivit ur bilen så öppnades bomen så tjejen springer in i bilen och vad gör hon? joo, hon lägger i fel växel och backar in i bilen bakom och bomen stängs igen.. Gubben springer  ut rasande och skäller ut henne innan hon lyckas klara sig ut därifrån.

tjejen går tillbaka och fortsätter dra sitt kort, men det funkade inte. Till slut blev gubben i bilen bakom så irriterad att han gick ut ur sin bil och drog sitt kort åt henne så hon kunde åka. Problemet var bara att då funkade ju inte hans kort när han själv skulle åka igenom sen!

Samtidigt hade vi bytt till den högra bomen istället, och när gubben inser att kortet inte funkar så ska han också försöka i den högra, så han kör in bakom oss. Då tar jag och Pillan chansen att kolla om det blev några märken och det var inte en endaste liten repa.... Stackars tjejen alltså! Vi åkte iaf till slut igenom bomen och var tvungen att stanna för att se hur den roliga historien slutade och gubben kom såklart inte igenom i den högra heller.

Till slut var vi tvugna att åka och vi såg aldrig hur det slutade, men vi hade otroligt roligt och satt och skrattade så vi grinade i våran bil.


Bomen såg såklart inte ut såhär, men ni vet vad jag menar iaf.



RSS 2.0