lördag kvällen och söndagen

Heej gullisar. Nu har jag verkligen ingenting att göra.. Kan börja med att skriva lite kort om gårdagen.

Jag och Oskar låg hemma hos honom och degade i väntan på ett samtal. När samtalet kom gick vi ut och träffade lite polare resten av kvällen innan vi drog hem till Oskar igen. På morgonen skulle Oskar egentligen iväg men det blev inställd, så han låg och sov med lilla mig, tihi!
Vi gick väl upp vid 11. Tog en promenad, kollade tv och gjorde oss i ordning innan vi drog till Brommaplan och käkade på donken. därefter tog jag bussen hem och Oskar tåget. Och sen jag kom hem har jag gjort vad? Pluggat lite datorkuskap, lite spanska och sen bara slappat vid datorn.. Vart ganska chill ändå.

Nu ska jag förhoppningsvis snart äta middag och sedan ska jag kolla om det går någonting kul på tv. någon som vet?

Hos knausten

Nu är jag hemma hos min pöjke! Eller har varit det ett bra tag men iaf.. Jag åkte iaf in till stan och såg Snabba cash. tyckte att den var lite förvirrande då och då men för att dra filmen över en kam riktigt bra!
Efter det åkte jag hem till Oskar. Vi käkade, badade och sen har vi bara chillat och kollat på robinson. Vi får se om vi går ut ikväll eller inte, iaf inte för tillfället.
Jag skriver mer imorgon, kisses !

fredag och lördag

Heej alla söta! Då var det lördag igen. vad hände igår? Själv var jag hos Lisa efter skolan och sen hemma på kvällen och kollade på zorro typ. Var ganska skönt ändå. Sov mellan 20.30 och 22. Hade inte vaknat om inte älsklingen inte hade ringt mig då.. haha.

Idag ska jag iaf först nu in till stan med Alex, melker och Lisa och se snabba cash. Innan blir det typ lite lunchätande/fika eller något.
Efter bion ska jag hem till pöjken min. Sen är planen att jag ska träffa några av hans polare men vi får se hur det blir med det, jag hoppas iaf det för det skulle vara riktigt kul! Kommer hem igen imorgon någon gång. Inte så sent eftersom jag msåte plugga spanska och datorkunskap, suck..
men jag kanske skriver mer senare hos knausten, kisses and hug's <3

godnatt<33

heej bloggen, idag har det varit en ganska skön dag. Slutade 11.20, käkade på subway och fixade naglarna. Jag blev tyvärr inte alls nöjd men men.. kanske gör om det imorgon, får se.
Sen har jag pluggat lite matte och en massa spanska också. Ska plugga lite mer spanska nu innan jag somnar.
Hade även träning också. Gick inte alls bra.. Men men, får hoppas att det går bättre på måndag.
Nu ska jag plugga och sova, godnatt! <33

underbar dag!

Heej mina käraste! Idag har typ varit världens bästa dag. Det började redan igår med att Oskar kom till mig och sov här över natten, så jag vaknade i morse med min solstråle bredvid mig. Han och jag åkte bussen tillsammans med sa hejdå i brommaplan. första lektionen hade jag matte vilket ifs sög. Jag fattade ingenting och var alldeles för trött för matte.. men jag stod ut lektionen och nästa lektion var svenska då jag fick tillbaka en novell och fick MVG på den! Lite lycklig..

Sen käkade vi lunch i Solna, panerad fisk. Sjukt gott! Jag äter nästan aldrig fisk längre eftersom det knappt går att äta på våra restauranger i skolan.. Så fisk var efterlängtat!

Efter lunchen hade vi våran första lektion i rättsordning. Vi hade ifs bara en introduktion idag men det verkade riktigt roligt! ser fram emot att få läsa mer om det. Måste ändå säga att jag är lite nervös inför språket eftersom det är ganska avancerat.. jag hoppas att jag kommer förstå.

När jag sedan satt och väntade på att min engelska skulle börja så fick jag ha betygssnack med min företagsekonomilärare. jag har fått VG, VG, VG+, VG+ och MVG, så jag trodde att jag skulle få ett VG, men pga att jag har visat mer och mer och hela tiden förbättrat mig så fick jag MVG! Igår fick jag veta att jag fått MVG i bild också, så nu har jag 2 klara MVG! Data är det sista ämnet som skulle ha avslutats nu, men vi har en bit kvar på kursen så den fortsätta fram till påsklovet. Om jag får MVG på provet vi har på tisdag kommer jag få MVG i slutbetyg även där, så det är bara att hoppas!

Nu efter skolan har jag gjort några historie-frågor och samhällskunskapsfrågor som också är tills imorgon. Jag ska nu fortsätta med att plugga till ett enligt mig stort läxförhör i historia imorgon. Sen får vi se om jag hinner plugga till läxförhöret i spanska på fredag innan andra avenyn börjar kl 21. Jag längtar, det är ju sjukt spännande!!

Videofilmer från Orsa Grönklitt


David och Anton hoppar över ett slags nät. Mobba inte min röst


Tigrarna som busar

 


Jag som hoppar. älskar hur min stav flyger


Tiderna i Orsa Grönklitt

Torsdag: Klockan 18.00 gick bussen från Ekerö vi skulle åka. Det var något fel på den först men vi lyckades lösa det till sist. Vi hämtade upp folk lite överallt på vägen, bl a min kusin i brommaplan. Vi käkade på vägen och kl 23.30 var vi framme vid vandrarhemmet. Jag och Pillan bäddade och somnade på en gång.

Fredag: Första skiddagen. Vi fixade liftkort på morgonen, sen åkte vi ut och åkte hela dagen. Vi träffade på David och Anton också som hade åkt med samma buss som oss upp. David hade jag åkt med året innan så honom kände jag sen tidigare. Vi åkte lite med dom men inte så jättemycket. När liftarna stängde duschade jag och Pillan, sen sov hon och jag pluggade. På kvällen var vi på restaurang och käkade buffé.

Lördag: Jag och Pillan drog ihop oss med killarna idag och åkte med dom hela dagen. Vi gjorde massa kul, framförallt hoppade vi. jag ramlade faktiskt inte en enda gång, ha! En film på det kommer upp om en liten stund.

På kvällen sen åkte vi iväg på en slädtur. Det är en typ megastor häst som drar en släde som har facklor och grejer på sidorna. Så åker man typ 20 min till en restaurang där man käkar och sen åker tillbaka igen. Sjukt mysigt!

När vi kom tillbaka så åkte alla vi ungdomar stjärtlapp i en backe, haha! Det var riktigt länge sen jag gjorde så jag höll fan på att garva ihjäl mig.. Det blev även lite brottning och snöbollskrig. Mycket underhållning säger jag bara! När vi kom tillbaka satte sig jag, Pillan, David och Anton och flummade i "spelrummet". Vi satt i flera timmar och spelade kort och asgarvade.. Jag hade så ont i magen efter den kvällen, oj va jag skrattade.. sköna människor det där! DGV (det gillar vi)!

Söndag: Lite skidåkning på förmiddagen blev det, men sen fick jag feber mitt i allt och fick åka till toppstugan och sätta mig en stund innan jag och Pillan åkte till värdshuset där mina föräldrar plus några till var. Där käkade vi en lunchbuffe lite snabbt innan vi drog iväg till Orsa Björnpark, typ en djurpark. Vi fick se Vargar, lodjur, Tigrar och Isbjörnar. Isbjörnarna var så sjukt söta, jag dog! när vi kom till deras inhängnad så kom en springades till oss och skulle visa upp sig, sen gick vi in på ett museum en stund och sen när vi gick ut så busade isbjörnarna med varandra på en kulle. Dom körde typ herren på teppan, alltså körde dom brottning och puttade ner varandra hela tiden. Sen skulle dom åka rutchkana, då tog dom sats och kastade sig på mage med alla fyra ben rakt ut och åkte ner. Dom var så sööta, åååh! Jag vill ha en i mitt rum! Världens gulligaste djur verkligen!

Vi fick även se när vargarna fick mat och när en sköterska lekte med tigrarna. Kändes verkligen som vi var där vid rätt tidpunkt för vi fick se allt man kunde önska sig, haha. När vi var färdiga så gick vi iaf tillbaka till vandrarhemmet och packade in våra saker i bussen innan vi åkte hem till lilla ekerö igen. Hela vägen hem låg jag och sov på David och Pillan på mig. Anton satt några säten bort för sig själv, stackarn, haha! Nice var det iaf, hela resan var galet rolig!


Biljard och kort blev det en del


Pillan


Asnajs bild, haha!


Isbjörn


Isbjörn


Isbjörn påväg ner!


Tiger


Tigrar


Tiger


vargar


Vargar


En konstig fågel jag inte minns vad den heter..


En sovande David


Glada Anton


Orsa Grönklitt

Heejsan sötnosar! Om ca 45 minuter kommer mammas kompis hit och ska hämta upp oss. Sen väntar en abbonerad buss i ekerö centrum som vi ska åka med till Orsa i Dalarna. Jag kommer att åka skidor, äta gott, vara lite after ski kanske och på en utav kvällarna ska vi ut på en slädtur med stora hästar som drar typ.

Jag har med mig min kusin Pernilla som är 1 år yngre än mig. Jag tror vi kommer fjanta runt som vanligt och så får man väl hoppas på att det är lite folk där iaf.

Datorn och internet är med mig så jag ska försöka att skriva lite, men det är inte säkert att det blir så mycket eftersom jag har så pass mycket att göra där.

Om vi inte hörs under tiden så gör vi det på söndag kväll då jag kommer hem! Hare gött huuman's ;D



är den inte underbar?


Stolta jag!

Heeeeyyy alla coola!

Jag är faktiskt riktigt stolt över mig själv idag. Jag plågade mig upp i morse och pallade mig till skolan ochn alla lektioner. Jag tog mig hem och klarade det nästan utan att somna.. Jag pluggade färdigt min historialäxa och gjorde lite engelska tills jag verkligen inte fattade längre.. Nu har jag precis lagat mat helt själv! Okej, spaghetti med köttbullar, men det är fan bra för att vara jag.. kock är något jag inte ska bli iaf, höhö. Nu ska jag försöka ge mig på engelskan igen och om jag inte lyckas komma på vad jag ska skriva så ska jag läsa boken som vi måste läsa också, suck.

Jag skriver kanske lite senare, så ni får klara er så länge.
Kisses and hug's

Älsklingens födelsedag

Nu sitter jag hemma hos min darling. Jag kom hit igår vid 14.30 eftersom han skulle firas då. Så hans 3 bröder, 2 flickvänner, jag, hans mamma och mormor var här. Vi fikade, käkade tårta och han öppnade lite presenter. När alla dragit så åkte jag och Oskar till Alvik och träffade Adam. Vi typ satt på donken ett tag innan lisa kom dit en kortis också.
Vid 18-18.30 tiden åkte Adam, jag och Oskar hem till Oskar där dom satt och spelade gitarr. Eller ifs var det Adam på gitarr och Oskar på bas och sen sjöng dom. måste säga att dom ändå var riktigt duktiga. Oskar försökte även lära mig spela lite också, så nu kan jag spela ite på en låt jag inte minns vilken det är.. haha.

Jag sov iaf kvar här eftersom han fyller år idag. Så nu gick han precis till skolan och jag ska dra om 50 min. Tänkte att jag ska sminka mig, fixa håret och spela lite gitarr nu innan jag drar. ska möta upp natasha i fridhemsplan sen så får jag sällskap nästan hela vägen till skolan.

Helt underbar


lördag

Min lördag har ändå varit helt okej.. vaknade vid 12-tiden och började göra mig i ordning, lyssnade på musik och chattade lite. Vid 14 tog jag bussen till centrum där mitt fotbollsmöte skulle vara. Mötet pågick i 4 h och jag vet inte hur mycket onödigt dom pratade om.. Men men, lite nice info fick man iaf, bl.a om resan till Barcelona vi ska göra i april om jag inte minns fel.
Efter mötet hade vi träning. Jag lyckades däremot få ett hack i foten när jag sprang (fråga mig inte hur) så efter träningen fick jag en utskällning från våran sjukvårdare för att jag inte sköter om mina fötter? haha. Hur som helst måste jag iaf nu till apoteket och köpa någon skit för att det ska bli bättre..

När jag kom hem tog jag ett bad, lagade mat, chillade vid datorn och sen har jag bara kollat på tv. Det var ganska ensamt där ett tag men annars så led jag inte så mycket över det.

Imorgon ska jag hem till pojken min. Ska väl åka vid 13-14 tiden från mig någon gång och så får vi se om jag kommer hem på kvällen eller om jag sover kvar där till måndag. Han fyller ju på måndag så det vore roligt om jag fick sova kvar, men det är upp till hans mor att bestämma.

Nu tänkte jag iaf gå och sova för jag är aptrött och småirriterad som jag varit konstant i typ en vecka.. Jag ska försöka hinner skriva någonting imorgon men jag kan inte lova någonting..

2 månader

heej alla kära! Blev inga inlägg igår eftersom jag inte var hemma någonting. Efter skolan åkte jag till min kära pojke eftersom vi firade 2 månader! Vi myste, kollade lite på Avatar (men somnade), snackade och kollade lite på datorn typ. Var iaf riktigt mys. Vid 19.30 tog jag tåget till min träning. Bussen vägrade stanna på hållplatsen jag skulle av vid så jag fick gå aslångt tillbaka och sedan till hallen.. Försent kom jag också.. suck.

Idag var det fredag dåra. Hade inställd idrott vilket betydde spanska på morgonen, 2 h håltimme och sedan historia då vi hade vikare, skitkul. Ikväll ska jag bara vara hemma om ingenting annat dyker upp. vet inte riktigt vad jag ska göra faktiskt men just nu så tänkte jag läsa lite tidningar och göra klart ett bildarbete. Får se om jag kanske skriver mer senare.

misslyckat..

Nu har jag gjort någonting riktigt misslyckat.. Igår åkte jag till Lisas skola och var med på slutet på hennes sista jag lektion. Efter det åkte vi iväg till Kista eftersom jag skulle färga håret brunt!

När vi kom dit frågade han vilken färg jag ville ha, och då sa jag att jag ville ha som Lisas hår fast med en röd ton i det. Då frågade han om jag ville ha hennes ljusa eller mörka nyans i håret och då sa jag den ljusa. Sen tog han fram en färgkarta och pekade på 2 färger: en som var den bruna färgen jag ville ha och en mörkare med en röd ton i. jag och lisa tyckte att det verkade bra så vi körde på det.

Han började färga och sen skulle det sitta i dåra. Jag var jättespänt och längtade till att få överraska alla andra eftersom nästan inga visste om det här.. När färgen hade suttit i tillräckligt fick jag tvätta ur, men när jag sätter mig framför spegeln så ser jag att mitt hår ser blont ut i hårbotten även fast det var blött. vet ni vad han säger då? "Det kommer bli lite ljusare när vi fönar sen". jag satt och ba, men hallå? jag skulle ha mörk brunt, inte blont? Men feg som jag är vågade jag inte säga någonting.. Resultatet blev iaf blont med rött i. Så nu ser det ut som om jag är rödhårig. Mamma, pappa och Lisa gillar det. jag gillar det inte och mina klasskompisar gillar det inte. Får se hur länge det här sitter i, om inte annat får Lisa färga det brunt om någon månad.


Innan


Flintskallig? neej, färg och plastpåse på huvudet.


Efter

hur kan en frisör vara så otroligt dålig och misslyckas så stort?


Justin Bieber

Aso gaaaaah, I looove him!! Aso hans låtar och videos är så jävla söta, jag dör!! Det går inte att inte älska honom.. Så är det bara.. Gör fler låtar, NU! come on come on, Jossan want's some more!


Min mosters roliga lek

Joo så var det där hos mina kusiner. Min ingifta moster har en förmåga av att alltid hitta på en massa sjuka lekar och det gjorde hon även denna gång. Så alla fick en varsin godispåse som vi inte fick öppna och ett papper med en massa låtar på. Hon hade ändrat texten på låtarna så att varje mening blev "jag är så glad". Därefter skulle vi sjunga första snutten från en låt. Sen fick vi öppna påsen och ta ut ett blått skoskydd som vi skulle sätta på huvudet. Sen skulle vi sjunga igen. Nästa grej var att sätta på sig plasttallrikar på öronen.. Skitsnyggt var det, haha! Man såg så jävla rolig ut och än var det inte slut. Vi sjöng igen och därefter skulle man ta upp 2 sockerbitar och stoppa under överläppen så det såg ut som tänder.. Nu började asgarvet dyka fram.. Vi sjöng en sista gång innan den sista delen skulle på, nämligen plastmuggar på ögonen. Jag fick inte ens dit mina för jag kunde knappt stå för att jag garvade så mycket.. Min morbror och min pappa såg så roliga ut att jag inte visste vart jag skulle ta vägen.. Här nedan har vi iaf några bilder från denna roliga lek:


Storebror


pappa


Hahahahahahaahahahaha, jaag.........


Bilder från Kläppen fortsättning


Oskar Mattisson


Oskar Mattisson


Martin och älsking


Laaaajsa !<3


Martin och darling


Finaste paret liksom


Darling


jättetrött jossan

bilderna får komma upp en annan dag för just nu är jag bara alldeles för trött.. Har även lite bilder från gårdagen då jag var hos mina kusiner och firade mormors gubbes 80 års-dag. Jag kommer förklara vad det var vi gjorde imorgon men just nu vill jag bara sova.. så vi hörs imorgon, natti natti!

Bilder från Kläppen


in i värmestugan


Värmestugan


varm choklad (Y)


Jag och min älskade pojke <3


Jag älskar dig <3


Bästa vän <3


<33


Darling<3


Lisa Anka Friman


Lisa Friman <3

Bebisen<3

FLER BILDER KOMMER IKVÄLL


i kläppen

heeeej alllaa sööta, jossan is back in action! Har nu åkt skidor 2 dagar. Har varit kul, men igår var det -30 och inte alls varmt och skönt.. Vi har träffat 2 killar som vi blivit polare med, Oskar och martin. Lisa har nu något att smaska efter, haha!

Idag kom även jennifer till Kläppen men bor inte hos oss. Träffar antagligen henne i backen imorgon så det blír najjs! Sitter just nu och trycker godis, lyssanr på musik, pussar på mmin pojkvän och spelar farmville! kommer skriva mer sen men jag vill inte vara osocial så vi hörs sen, kissääs!

Kläppen

Heej bloggen! nu är det så att jag strax åker till Kläppen med Oskar och Lisa. Jag kommer att ha med mig datorn och en internetsak, men det kanske kommer gå segt och då blir uppdateringen dålig så ja, vi får hoppas på det bästa. Jag tror iaf att vi kommer få det riktigt roligt ocvh jag hoppas att det var några till i våran ålder som skulle med.

Jag har faktiskt riktigt tråkigt just nu.. Ingen är vaken och jag väntar på att bilen ska bli varm så vi kan åka och lämna Pedro hos "papegojavakten".. Jag hoppas att vi åker hem och iväg efter det för här orkar jag inte sitta, haha.. Aja, nu ska jag se efter om några fler avsnitt av riverside eller andra avenyn har kommit upp på hemsidan. Vi hörs senare sötnosar!

paradise hotel

jag åkte som sagt in till stan dåra, elr till medis snarare. Vid spärrarna mötte jag våran gamla konfledare Adam, men inga andra. Mina andra kära vänner vägrade komma och det blev inte bara en pinsam tystnad om man säger så.. Till slut kom alla iaf så vi gick bort till ett fik och satte oss där en stund tills Lisa kände att hon var tvungen att dra för då drog alla.

sen har det inte hänt mycket mer. Har kollat ikapp på alla avsnitt av paradise hotel så nu väntar jag på att kl ska bli 22 då det börjar. Tills dess ska jag kolla lite på fb, chatta lite och lyssna på musik. Så dunka vidare så hörs vi sen,m kisses and hug's


till stan

Nu har Elin åkt hemåt. Hon kom till mig igår dåra och vi har haft det superkul! Varit på långpromenad, kollat på film, lagat mat, dansat och snackat skit. Var iaf super kul att träffa henne eftersom det var så sjukt länge sen.

Nu ska jag snart in till stan och träffa hela mitt tjejgäng. Vi får se när jag kommer hem men antagligen inte så sent eftersom jag måste packa. Jag drar ju till Kläppen imorgon, YEEEEI!! Ska bli sjuukt roligt! Men nu måste jag till bussen, vi hörs sen, kisses and hug's <3

djurgården-färjestad

Idag var jag på dif-färjestad med min pojkvän dåra, sjukt rolig match som såklart slutade med en vinst. Var verkligen värt allt. Fixade även mitt busskort så nu kan jag åka på det igen, tur det..
Efter matchen åkte jag och Oskar till en pizzeria i Abrahamsberg och käkade, riktigt mys! Sen åkte vi till honom och glodde på tv. Lite robinsson, harry potter och ja, vi växlade lite. Vid 22.10 drog jag till tuben och åkte hem. Träffade My på bussen också så jag fick sällskap.


2010

Gott nytt år!



nu har uppdateringen varit dålig igen, men nytt år och nya inlägg! Hur hade ni det på nyår? Jag hade det iaf super. Orkar inte riktigt skriva om hela min kväll, men jag var med framförallt Lisa och Klara och hade det superkul! Lite bilder från när jag och Lisa gjorde oss i ordning ligger här nedan men mycket har Lisa på sin kamera också, så det får ni antingen senare, eller inte alls.














RSS 2.0