SL-för de som inte har bråttom

Ojojoj, nu har det hänt mycket här, eller?

Igår var väl som förhoppningsvis ingen missat dessa trafik-katastrofer. En bussresa till skolan som brukar ta 40 min tog mig 2 h. Jäätteroligt. Brukar vara i skolan 30 min innan jag börjar, nu var jag 40 min sen.. Hade iaf matte de sista minutrarna av lektionen, och efter det skulle vi på teater. chilla eller tjalla hette den, den var faktiskt skitbra. man skrattade typ hela tiden. Det var en massa typiska ungdomshändelser som spelades upp typ, riktigt skoj!

När jag skulle hem var bussproblemen fortfarande jätteroliga. satt i 1 h och 20 min och väntade på min buss, men det kom ingen.. Till slut kom en 176a som tar mig till centrum och då var jag så kall att jag hoppade på den. När jag kelv av i centrum träffade jag sedan Anders så jag tog en promenad med honom och sedan hem och pluggade.

Idag var det inte lika mkt förseningar, men fortfarande lite. Resan tog ungefär 1 h och 20 min och jag kom 20 minuter sent typ. Sen rullade dagen på som vanligt. Efter skolan satt jag kvar och pluggade lite med Natasha och sen åkte jag hem. Bussen kom precis när jag ställde mig vid busshållplatsen så det var asskönt! sen jag kom hem har jag pluggat historia och nu är jag nästan färdig! Ska nu äta, plugga lite till och sen kolla på OS med mamsen och papsen.

Bilder från helgen med Adam, Oskar, Calle och fler


Calle


Adam


Älsklingen

Bild från teatern

Lite smått halvdålig med Natasha och Sofia på sidorna.. Så går det när man smygfotar!


Sjukling

Igår kväll så åkte Jag, Calle, Oskar och Adam vid 19 tiden till Nockeby där vi käkade på en pizzeria. Vi träffade 4 killar till tror jag som också käkade där. Sen drog alla hem till en snubbe som bodde i Abrahamsberg (VI GICK DIT!) och då kom det lite fler folk. Vi satt väl allihopa och kollade på matchen i princip sen drog jag och Oskar hem och sov istället. Jag hade blivit febrig under kvällen men tagit ipren så jag kände väl att jag behövde åka hem och sova.

Idag åkte jag från Oskar ganska tidigt för att plugga, men såklart så blev jag febrig igen när jag kom hem så jag somnade först i badkaret i 2 h och sen i sängen i 2 h till.. Sen tvingade pappa mig att dammsuga så det ända jag hann göra var att läsa ut engelskaboken.. Men men, det får väl bli mer plugg imorgon.

Nu ska jag nog kolla lite tv och sen gå och lägga mig. Jag får se om jag skriver något imorgon. Planen är att bara plugga hela dagen.. Aja, vi hörs senare iaf. Kisses

Svar på komentaren

Säger bara att jag bryr mig inte om min blogg är kul eller inte.
Jag skriver för min egen del och för mina vänners del.
Om du/ni inte gillar att läsa min blogg så sluta gör det då,
för jag kunde verkligen inte bry mig mindre. :)

Hos orren

måste säga tack för dom fina komentarerna, jag fick mig ett gott skratt!..

Igår satt jag och pluggade historia hela dagen och hade träning på kvällen. Eftersom jag har blivit sjuk så var jag däremot inte med och spelade utan tittade bara på.
Idag hade jag skola som vanligt. Fick tillkbaka mitt spanska prov, MVG, hihihi. sen hade jag historia och efter lunch gympa. Vi skulle få våran nya gympalärare idag men han dök aldrig upp. Istället så kom en lärare från våran granngymnasium och gav oss några basketbollar att leka med. Efter ungefär en halvh fick vi gå iaf.

Nu sitter jag hemma hos Oskar. Calle kom för en stund sen och jag tror Adam ska komma sen också. Tror det blir en pizza i Nockeby till middag sen, och sen får vi se vad som händer helt enkelt. Jag skriver antagligen inge mer ikväll men kanske lite imorgon. Kisses and hug´s

Btw så är calle och Oskar feta och jätte gayyiiigaa! Ligger i samma säng och gosar, euuuuwwww!!!

Tallkrogen

Oj, klockan blev visst rätt mycket, idag igen..

Hade skola som vanligt. eller nästan som vanligt. Jag hade min sista lektion inställd så jag slutade 13.40 typ. Så jag ringde Klara och Lisa som var i Tallkrogen hos Klaras pappa, så jag åkte dit och var där i några h. Vi kollade tv, snackade, jag pluggade lite och sen bakade vi kladdkaka, höhö. Var en ganska chill dag med tjejerna bara helt enkelt.

När jag kom hem satte jag mig och pluggade till mitt rättsordningsprov jag har imorgon. Kul att läraren kommer dagen innan och säger att man ska ha prov.. Jag kommer iaf få IG för jag fattar ingenting på 2 sidor av typ 5.. Jag orkade inte riktigt satsa heller. Jag har pluggat varje dag i 2 veckor. Jag har knappt hunnit träffa mina kompisar eller min pojkvän, och jag vet att nästa v kommer att bli ett helvete.. Så jag satte mig och kollade på OS istället. Såg när Anja Pärsson ramlade i störtloppet, fyfaaan vilken krasch.. Om ni missade så gå in på svt:s hemsida och kolla på den. Såg även hur Sverige kämpade i sprint. Blev iaf en fjärdeplats för den svenska tjejen.

Nej men nu måste jag sova. Imorgon får vi se hur mycket skrivande det blir. Måste plugga engelska och till mitt historiaprov...

härliga senaste dagar

I söndags firade ju jag och Oskar både Alla hjärtans dag och 3 månader, så jag måste bara få skryta lite om va söt han var och köpte till mig!






Jaa, men vad har hänt sen jag skrev sist då.. Skrev matteprov i måndags, fick idag veta att jag hade full pott och ett starkt MVG, riktigt skönt! Annars hände det inte så mycket i måndags förutom skolan, plugg och träning..

Idag hade vi specialdag i skolan. Vi hade matte första lektionen, sen åkte vi till statsteatern och gick på sommarnattens leende eller vad den heter.. Jag själv (och resten av klassen) tyckte inte alls att den var bra.. Den hade ett fint syfte och en bra handling men jag gillade inte sättet dom spelade upp den på, det blev långtråkigt..

Jaa, och sen jag kom hem har jag skrivit klart mitt arbete och ätit. Tycker ändå att det har varit ganska kul så jag har inte lidit så mycket som man gör ibland. Nu ska jag äta semla och dricka te med mamma samt kolla på house, så jag måste sticka! Have a great day tomorrow!

Några dåliga bilder från hjärtevakan




Evan!


Oskar mosar Josefine


Evaaan!<3


Knäppa upp byxorna med tänderna! Känns det bra Evan?


Oliver fixade till Oskars frisyr. Jag tappade nästan känslorna..


Snygg frilla? nej..


Underbar lördagskväll!

Kvällen blev helt perfekt! Jag åkte som sagt till Oskar där vi bara chillade i 40 min ungefär innan vi drog till rådmansgatan där vi träffade carl. Efter en stund träffade vi även oliver och anna också och då drog vi till något matplace. Alla käkade typ kebab förutom jag och anna som inte åt alls. Och jag tycker fortfarande att det är en av dom segaste måltiderna som jag varit med om.. Oskar och Carl åt upp sina fort, men Oliver som för övrigt hade beställt 2 st käkade så otroooligt långsamt.. Jag skojar inte när jag säger att det tog över en h, det var helt sanslöst..

Till slut så blev han iaf klar och då åkte vi till bergshamra. När vi väl kom dit träffade jag på sjukt mycket folk som jag kände, och under kvällen lärde jag även känna väldigt många. jag vet faktiskt inte riktigt hur man ska summera kvällen, men mycket nya vänner, mycket skratt, kramar och roliga aktiviteter. Hela tiden hände det något, var det inte det ena så var det de andra.

Bland annat så fick man lära sig att knäppa upp en BH med lillfingret, öppna jeans-knappen med tänderna och personer blev sålda för poäng man samlat ihop under kvällen.
När vi åkte därifrån var en annan fråga, haha. Klockan tickade och tickade och plötsligt var klockan mycket. Men jag fick en mycket bättre kontakt med vissa av mina kompisar än vad jag hade innan och jag hoppas att jag kommer att träffa dom oftare efter det här!

(bilder kommer ikväll tror jag)

sämst fredagkväll

igår hade jag nog den tråkigaste fredagen på länge (förlåt Pillan).. Men jag skulle på middag hos mina kusiner och den ena somnade och den andra gick ut på krogen.. så det var skitkul för mig som satt där och kollade på lets dance hela kvällen.. eller inte. Lite surt eftersom jag hade velat vara med gänget och bowla..

Iaf. Idag då. Har faktiskt pluggat hela förmiddagen. har matteprov på måndag och imorgon kommer jag inte hinna mtk så jag gjorde det idag istället. Kan fortfarande ingenting så det blir till att fortsätta plugga imogon iaf. Men men. Nu ska jag strax hem till Oskar efter att ha missat 2 bussar, suck.. haha. Sen ska vi in till stan och träffa carl och oliver, och sen till bergshamra där det kommer vara asmycket folk. vet inte riktigt vad som kommer hända så jag får helt enkelt berätta det imorgon. men nu måste jag till bussen så jag inte missar den 3e också.. ciaao!

torsdag - fredag

Känner att uppdateringen börjar bli riktigt dålig. Men jag försöker iaf skriva så gott som möjligt.

igår pluggade jag hela dagen fram tills min träning. Vi körde fotbolls-workout vilket var något helt nytt. Var riktigt kul, och riktigt jobbigt.. Och SVÅRT framför allt.. vissa övningar var helt omöjliga att hänga med på, haha. Vi ska iaf fortsätta med det ett tag till vilket jag tror är bra eftersom man blir väldigt teknisk av det (vilket jag verkligen behöver).

Idag dåra. Hade spanska prov i morse vilket gick helt okej. Hade däremot ganska många slarvfel vilket var sjukt irriterande! Får väl se vad resultatet blir, hon brukar vara väldigt hård med bedömningen..
sen hade jag 55 mins rast så jag gick till datorerna och tänkte gå in på facebook då Amir kom och så stod vi typ och snackade ett tag istället. Han var även jättedum och höll i mig när jag hade börjat, tryckte upp mig mot en vägg och skrattade åt att jag inte kom loss.. tur att min lärare också var sen iaf, haha. Sen hade jag historia, lunch och gympa sista lektionen. Vi körde först salsa och sen basket, vilket jag båda hatar sjukt mycket.. Danser man ska vara mjuk i kroppen i är inte min grej eftersom jag är så sjukt stel, och basket förstår jag mig inte på och jag kan aldrig träffa, öhm, vad heter det? korgen? aja skitsamma, "målet", haha. Så det sög ju. men men.

Såg sjukt mycket folk på bussen när jag skulle hem sen! Först klev en tjej som spelade i mitt lag förut på, sen min gamla kompis james, och vid centrum såg jag Anders, Fredde, Davve, Noemi och Leo. Utanför bussen stod Anton och David också. Var iaf sjukt många tycker jag, haha. Ekerö e väl la litet helt enkelt.

Ikväll ska jag iaf till mina kusiner på middag och något mer tror jag inte händer. Är skittrött just nu så jag funderar på att lägga mig i soffan eller sova en stund nu så jag inte somnar hos kusinerna sen, höhö.

Gud va långt det här blev nu.. Aja, jag skriver kanske lite till ikväll sen. Ha en goo kväll sålänge!

tis/ons

heeeej alla goooingar'! Nu var det länge sen jag skrev igen men det händer så mkt, fast ändå så lite... Igår efter skolan åkte jag till min pojkvän och sov över där. Han åkte till gymmet direkt när jag kom så jag satt och pluggade tills han kom tillbaka. Var ganska skönt för då kunde jag verkligen koncentrera mig.

På kvällen sen lagade vi mat, kollade tv, gick till konsum och sen typ inte så mycket mer. Var riktigt mysigt eftersom det var en v sen vi sågs senast.

Igår fick jag även reda på mitt sista slutbetyg. Jag hade MVG i bild, MVG i företagsekonomi och nu även MVG i datorkunskap! Riktigt skönt att få det resultatet första terminen!

Idag har jag iaf bara varit hemma. Hade engelskaprov i skolan vilket gick bra fram tills att tiden tog slut eftersom jag hade 4-5 sidor kvar.. skitskoj.. Får se vart det leder iaf. Efter skolan pluggade jag spanska i timmar.. skojar inte.. hade en matpaus, annars satt jag från 16.30-21.00.. och mycket har jag kvar att lära mig, men det tar vi imorgon! Ska iaf sova nu, är skittrött.

och om Oskar läser det här så glömde du att ringa mig din jävel!

mycket plugg igen..

Shooooo breee!!

Haft en grym dag? Min har iaf varit ganska lugn. Skolan som vanligt, och därefter hem och plugga. Nu har jag precis varit och tränat. Var så sjukt trött så jag orkade inte..

den här v kanske jag inte kommer skriva så mycket för jag har sjukt mycket i skolan..

Engelskaläxa till tisdag, matteprov, engelskaprov och rättsordning läxa till onsdag, samhälle läxa till torsdag och spanska prov på fredag, skitkul..

Imorgon efter skolan åker jag till Oskar och sover kvar där. Ska gå och duscha nu och sen packa inför imorgon innan det blir natti natti! Skriver antagligen något litet inlägg imorgon. Godnatt sötnosar!

mycket plugg igen..

Shooooo breee!!

Haft en grym dag? Min har iaf varit ganska lugn. Skolan som vanligt, och därefter hem och plugga. Nu har jag precis varit och tränat. Var så sjukt trött så jag orkade inte..

den här v kanske jag inte kommer skriva så mycket för jag har sjukt mycket i skolan..

Engelskaläxa till tisdag, matteprov, engelskaprov och rättsordning läxa till onsdag, samhälle läxa till torsdag och spanska prov på fredag, skitkul..

Imorgon efter skolan åker jag till Oskar och sover kvar där. Ska gå och duscha nu och sen packa inför imorgon innan det blir natti natti! Skriver antagligen något litet inlägg imorgon. Godnatt sötnosar!

Cupen avslutad

Häääj alla glada! Nu är både cup coh helg anslutat, skönt! Som ni vet gick inte mitt lag vidare till slutspel, men Skå IK gjorde det. så jag åkte till hallen vid 14 tiden och såg semi matchen som dom vann med 1-0. Därefter satt jag coh pratade med några st, kollade på när herrarna spelade och sen drog jag mig bort till cafét för att jobba. Skå IK spelade final precis som mitt pass började. Kunde inte se så mycket av den, men dom förlorade tyvärr med 2-1.. Å andra sidan mötte dom ett div 2 lag så dom var sjukt duktiga, precis som vi.

Jag stod iaf i cafét i ganska många h och efter det så hade vi städning av hallen. Nu på kvällen har jag pluggat lite, pratat med min klantiga pojkvän och nu ska jag faktiskt sova! Är sjukt trött och har inget speciellt för mig, så varför inte? ;)

hemskt !?


Slutspel

Något slutspel för DFF laget (mitt) blev det icke. Däremot fick Ik till sig en semiplats, så imorgon bär det av till Allhallen för att heja på dom! Ska stå i cafét 15.45-20.30 imorgon också, kul va? -.- Städning efter alltihoppa sen..

Idag har jag iaf inte gjorde någonting. Jo en nödvändig sak gjorde jag! min garderob såg hemsk ut.. Alla kläder var bara inkastade och det var en jävla röra där. Så jag har flyttat på en massa korgar och fixat så att klänningarna kunde hänga utan att dom längst ned ligger i korgen. Så nu är det jättefint i min garderob!

Mamma och pappa har varit borta sen 17 och är fortfarande inte hemma. jag har bara typ käkat, kollat melodifestivalen, kollat på resor till i sommar och kollat lite till på tv. Nu är jag jättetrött och ska sova tror jag. Jag vill egentligen inte sova förns mamma och pappa kommer, men dom kan lika gärna vara hemma om en h och då kommer jag ha hunnit dö så.. :P

Jag får helt enkelt skriva mer imorgon, ha det gött så länge! Natti natti!

cupen

Oj, nu känner jag att det var länge sen jag skrev något igen.. hela 3 dagar.. Det som har hänt är iaf inte så mycket. I torsdags pluggade och tränade jag och sen hade jag cup igår dåra.

Det var min första match på 307 dagar. Jag var skittaggad och tyckte att det skulle bli askul. första matchen var mot BP DFF. Tyvärr så hade laget inget spel alls, och vi fick inte alls ihop våra positioner eller någonting. Det slutade till sist med en förlust med 3-1.

I andra matchen så blev det mycket bättre. istället för att spela 2-1-2 som vi gjorde innan så började vi spela 2-2-1 och det kändes mycket tryggare i spelet. Matchen mot Norsborg slutade 2-0 till oss. Skönt med en vinst!

I tredje matchen mötte vi Frej. De hade vunnit över BP och vi hade sett att det spelat ett riktigt fult spel från läktaren, så vi gick in kaxigt men dom lyckades sätta ett 1-0. Med 6 sekunder kvar tryckte Skå in 1-1 vilket blev slutresultatet. Riktigt skönt mål!

I sista matchen mötte vi Kalhäll. Vi visste att vi var tvugna att vinna den här matchen för att kunna gå till slutspel. Vi spelade ändå ganska jämt hela matchen, men men 2,5 minut kvar satte skå 1-0. Jag som spelar forward gick då ned på backposition och såg bara till att dom inte kunde göra mål, och det lyckades vi med! så vi gick upp till förstaplatsen.

Problemet var att BP hade en match kvar, och dom skulle möta ett av de sämre lagen. Vi hade legat på samma poäng innan men vi hade bättre målskillnad. Så BP om BP vann sin match med 2 mål så skulle dom gå om oss.

Såklart så fick dom en jävla sajjkdomare som dömde 2 st straffar till dom så dom lyckades såklart med det och gick om oss.. Vadå snubbla på mållinjen?.. Våran chans nu är om vi blir den bästa 2an för då går vi vidare till semi iaf, annars är vi out.. Riktigt surt var det, men det var kul att spela! Något mål gjorde jag icke, men ett assist och några bra försök blev det iaf.

Idag känner jag mig helt slut.. Fick en krokbens-fällning igår i straffområdet (som egentligen skulle varit en straff fast som jag inte fick) som gjorde att jag ramlade på knäna. Så jag har blåmärken där plus att jag blev intacklad i sargen så min ena höft är helt öm och ja, jag är lite mörbultad hela enkelt, men det får man väl ta antar jag. Ska bara vara hemma idag och vila tror jag. Mamma håller på och kollar på resa till i sommar så jag ska strax gå till andra datorn med henne och bestämma lite vart vi ska åka. ;)

Gammal god vän på banan igen

Underbar dag, verkligen! Och nu skämtar jag inte. Hade först matte och sen svenska vilket ifs inte var det roligaste.. Men sen hade jag rättsordning vilket ägde, för jag kände verkligen hur kul ämnet värkade och jag längtar tills att få lära mig mer!

Efter skolan åkte jag till centrum och träffade Anders Ellström. Ni som känner mig väl vet att vi umgick varje varje dag i somras, men av olika anledningar gled vi ifrån varandra och har inte träffat (knappt pratat) sen dess. Så vi bestämde oss för att ses idag. Egentligen gjorde vi ingenting, men eftersom vi hade mycket att prata om så gick vi till bibblan i centrum och satte oss där utanför och snackade. Var med honom i ungefär 2,5 h, fast det kändes som knappt en. Jag är iaf jätteglad för att vi träffades och hoppas att han och jag kommer hålla kontakten bättre nu än förut.

På kvällen nu pluggade jag lite spanska, dammsög, kollade lite på paradise hotel eftersom jag ligger efter och sedan på andra avenyn på tv. Så nu är det dags att släcka lampan. Det är såklart en dag imorgon också med massa spanskaplugg och träning. Juste, har temadag imorgon också! Vet inte riktigt vad det innebär eftersom vi i princip inte fått någon info, men jag hörde en fågel viska att det var något med yoga.. Vi får väl la se helt enkelt, berättar mer om det imorgon! Kissääs <3

Efter spelningen

Nu är jag hemma igen! Eller jag kom strax efter 22 men har inte orkat sätta på datorn.

Jag träffade iaf pöjken min vid halv 7, och så åkte vi in till medis och vandrade bort till café 44. Vi fick stå i kö en stund innan vi kom in vilket var ganska drygt, men när vi väl kom in sen träffade Oskar typ alla han känner där. Så jag hälsade på dom jag kände igen och på några nya och satte mig på en bänk i väntan på att spelningen skulle börja. Efter säkert 45 min så fick vi iaf komma in. Vi hamnade längst fram, det var nice. Först spelade Oskars kompisar som jag känner 2 ifrån och har träffat dom andra 2 förut. Dom var fan riktigt bra, långt över förväntan!

Efter dom spelade ett annat band som också var bra, men sångaren var gay, trummisen utvecklingsstörd och alla låtar lät likadant, så ja, efter ett tag var jag rätt trött på dom.. Sista personen var också en som Oskar kände. Han körde något.. öhm.. ja va hette det nu då Oskar? Ah skitsamma. Det finns något fint ord för det men wannabe techo, alltså dunk dunk utan sång i princip. Jag kan tycka att sånt är sjukt kul att dansa till, men jag var så trött och hade ingen lust då så jag satt bara och lyssnade lite och kollade på alla andra.

men klockan börjar bli mycket och jag måste sova. men jag skriver mer imorgon! Njut av dessa vackra bilder så länge.


Band 1; Calle


Band 1; Boysen under en låt


Band 1;


Band 2;


Wannabe techno snubben;


Wannabe techno snubben;

Förlåt för dåliga bilder, men allting var ständingt i rörelse vilket gjorde det väldigt svårt att ta bra foton..


på spelning

Ååh, hemma efter en dryg dag.. för det första var jag cp trött i morse.. för den andra så hade vi bara tråkiga lektioner (matte, engelska, svenska, data). dagen gick skitsegt och sista lektionen var prov. jag är iaf glad över det provet för det gick riktigt bra tycker jag! Hoppas verkligen att jag sätter ett MVG på det här nu.

Om 40 minuter drar jag in till rådmansgatan och träffar min gulleplutt. Sen ska vi till medis och kolla på när hans polare har spelning typ. Är egentligen alldeles för trött för det, men jag hinner inte träffa min gulleplutt förns nästa vecka annars så det är mest därför. Aja, jag skriver mer senare när jag kommer hem. Kisses!

trötter

Gud jag är jättetrött och har egentligen inte alls tid att skriva.. Tar det kort. Skola som vanligt, sen hem och plugga engelska och datorkunskap. Sen träning, pluggade lite mer engelska och nu ska jag sova. Får se lite vad som händer imorgon men jag skriver mer då. kisses!

RSS 2.0