chill-dag

hallooe bloggen! Idag har jag haft en riktigt najjzz dag. Sov jättelänge och sen la jag mig i badet, målade naglarna, läste en tidning och bara tog hand om mig själv. sen käkade jag lite och satte mig vid datorn. Vid 17 tiden åkte jag till brommaplan ocht träffade Lisa. Vi drog sedan vidare hem till min pojkvän där calle och adam också var. Så chillade vi där ett tag innan vi drog till tunnelbanan där vi mötte maria och mikaela. Vi rullade vidare till rådmansgatan där vi mötte upp klara och drog till cafe 60 där vi satt och chillade någon h. sen drog maria efter en stund kom mikaelas kompis så då drog jag, klara och lisa ut på en promenad.

Jag var hemma vid 22 och har typ kollat på paradise hotel, pratat någon h med oliver i telefon och ca 40 min med anders. Nu är jag trött och ska lägga mig och läsa en tidning elr nåt innan jag somnar tror jag. Men vi höres imorgon, då är jag hemma hela dagen! Kisses and hug's

hemma igen

Nu är jag hemma! Åkte som sagt till Klara där Lisa också var och så skulle vi dra in till stan. Men vi satte oss och spelade wii och sen solade solarium (fast inte jag dåra eftersom jag inte solar). När vi kom hem och öppnade dörren till Klaras lägenhet så kände vi att det luktade bränt, och då insåg Klara att dom hade glömt att släcka ljusen från morgonen, så hela deras ljusstake var i lågor! Som tur var så hade det inte hunnit brinna så länge, men hade vi kommit en stund senare hade det kunnat gå riktigt illa..
Det slutade iaf med att vi aldrig åkte in till stan som det var tänkt utan vi tog en chilldag istället. Så nu är jag som sagt hemma igen och hämtade ut mitt legg på posten också, mycket fult var det..

Här är lite bilder från shopping


En blå ganska liten väska, ca 350 kr från Åhléns


En svart kjol från H&M 150 kr


Bodylotion från H&M ca 20 kr




Svarta stövlar från din sko 550 kr

Bilder på Oskars julklappar från mig


Rosor


nalle


Ett brev där de står att vi ska på Djurgården-Färjestad och att jag bjuder på middag efter

Min julklapp från Oskar


Ett halsband med ett delat hjärta som det stor LO-VE på

hos Oskar

Heej bloggen! Jag hann inte skriva något igår. Oskars dator är helt virussprängd så den går knappt att använda, så jag orkade helt enkelt inte sätta på den.
Igår shoppa jag, blev några grejer. Jag lägger upp bilder när jag kommer hem för just nu är jag hos Oskar fortfarande. Vid 15 åkte jag till Oskar och vi kollade på film, hade snöbollskrig, tog en promenad och hade det mys mys. Vi gav även våra julklappar, jag hoppas att han blev glad för min, haha. Jag fick ett jättegulligt halsband av honom som jag också ska lägga upp en bild på.

I morse var Oskar och hans mamma tvugna att åka iväg så jag fick en nyckel och stannade kvar här tills Klara och Lisa skulle vakna vilket dom har nu, så jag ska ta och klä på mig och börja dra mig härifrån. Jag langar ett inlägg när jag kommer hem, kisses and hug's!

ryggskott

Godmorgon! Någon som är vaken? Det är jag iaf. Jag ska som sagt in och shoppa med Klara och Lisa, så vi bestämde oss för att vara bland dom första i affärerna för att komma undan delar av folket. Jag är riktigt taggad och jag hoppas att jag hittar något fint nu!

Idag har jag föresten ryggskott.. Mamma har det jätteofta och jag får det också mer och mer, så jag har antagligen hennes gener, skitroligt..

Jag hoppas att det inte blir en massa problem med bussar och sånt nu för det orkar jag inte.. Vi har haft ganska mycket problem sen snön kom och bussar har blivit inställda och timmar försenade.. Det är livet är ute på landet.. Ifs ska jag ju bara ut från Ekerö och inte in igen eftersom jag sover hos pojkvännen, och bussen innan som precis åkte förbi på vägen var 3 min sen så då borde det inte vara något problem.

Aja, nu ska jag gå och fixa det sista, borsta tänderna osv, sen måste jag åka. Men jag skriver mer ikväll! Kisses and hug's

Rimmen

Jag hade lovat att jag skulle skriva mina rim som jag gjorde, så här kommer dom:

Pappa fick en flickplunta och om mindre än 2 veckor åker vi till kläppen, så rimmet blev:

I Kläppen kommer kidsen stöka, då kan det vara skönt att kröka.
Men ta det lugnt, få inte hicka. Lägg den varsamt, i din ficka.

mamma fick ett par arbetshandskar eftersom jag tappade bort hennes förra på Vässarö, så rimmet blev:

på Vässarö dom försvinna, därför nu dom återfinnas.
Ryck, slit, dra och knåda, så blir det ingen värre plåga.

brorsan fick filmen baksmällan, och jag hoppas att alla vet handlingen i den, så rimmet blev:

Härma inte denna plåga, den kan släcka ljusets låga.
Så ta det lugnt på nyårsnatten, ta för fan varannan vatten.

kalkon hos farfar

Hej alla vakna! Haft en nice dag? jag har haft ännu en släktträff idag.. Var hos farfar på middag och åt kalkon, riktigt gott! kollade sedan på sverige-tjeckien med min farbror och vid 21 åkte vi hem. Var hemma lagom till tredje perioden, så jag kollade på den och sen på andra avsnittet av stenhuggaren som gick på tv. Nu har jag fixat en hemlig sak och väntar på att Lisa ska ringa. Imorgon åker jag in och shoppar med henne och Klara, sen ska jag träffa Oskar och sova där. Jag kommer blogga när jag är hos Oskar men kommer nog inte hinna innan det dessvärre..

ännu en släktdag

Heej alla söta! Idag har vi som sagt haft ännu en dag med andra sidan släkten här.. Har varit riktigt trevligt det med. Fick 3 st nya presenter, kolla nedan.
Fick även frågan från Kajsa vart man köper burberry halsduken, och jag fick den som sagt i julklapp men dom går att köpa på NK, vet inte riktigt vad dom kostar, någon som har koll på det? annars får du väl gå in och kolla helt enkelt.


Ett par tight


örhängen och halsband


100 kr att göra vad jag vill för


Ett svart och ett vitt linne


min papegoja hittade glasskåpet, där trivdes han bra, han såg ju sig själv överallt.....


och försökte man ta honon därifrån så bet han än... lilla skiten


min 17e julafton

Nu är min 16e julafton över. I morse var jag i kyrkan med mina föräldrar vilket var riktigt mysigt. när jag kom hem så gjorde jag i ordning lite mat och sedan kom alla vid 13 tiden. Dagen rullade på med glögg, mat, kalle och paket. Nedan kan ni se vad jag har fått.

Måste bara berätta om när mina småkusiner blev storlurade! En går i 6års och en i 3an tror jag. Båda två sprang runt och sa att min pappa var tomte eftersom han var det förra året. Och när det var dags sa min mamma istället till min farbror att gå och köpa tidningen, och då fattade ungarna direkt att han skulle klä ut sig till tomte. Så när han gått sprang de runt hur länge som helst och skrek "snart kommer tomten". Efter 5-10 minuter ringde det på dörren, och där står min farbror icke utklädd med en tidning i handen, alltså haha, dom vart så paff! Jag har aldrig skrattat så mycket åt någons förvåning!
mamma sa istället åt min bror David att gå iväg när inte kusinerna såg. Men dom hade gjort en plan till, så brorsan ställde en säck med julklapparna i utanför dörren och lämnade en lapp där det stod "Hej alla snälla barn. Jag har många barn att besöka och hinner tyvär inte komma in. Hoppas att ni får en riktigt riktigt god jul! önskar tomten" Sen ringde brorsan på och sprang därifrån, haha. Återigen fick man se kusinerna chockade över att det inte stod någon tomte där! så nu har vi gett dom en liten funderare, finns tomten ändå på riktigt?


Släktens paket


Familjens paket


Blå glittrigt nagellack från depend


Underställ med tryck


8 par strumpor


3 filmer


3 linnen från JL


2 par tights


Tumvantar till skidsemestrarna


När man har målat naglarna trycker man på bananskalet med fingret så blåser apan luft på än för att det ska torka


Lindor choklad


Alla office program till min dator


Halsduk från burberry


han är för underbar!


julfix

hej alla söta!
Idag har det verkligen varit fullt upp.. Jag blev väckt vid 11 tiden så då var det bara att gå upp och dammsuga, laga mat, duka, klä granar och en massa annat. Det har som sagt varit mycket, men det har varit kul! Nu är jag helt slut. Har en liten paus just nu, mamma ska skrika när det är dags att fortsätta. Imorgon kommer det 15 släktingar hit och firar från pappas sida, sen kommer 21 släktingar från mammas sida i övermorgon. suck alltså, vi har försökt i timmar med att få ihop hur alla ska få plats..


En tråkig julgran


Glitter, pärlor och belysning i


färdig


lilla plastgranen i mitt rum


färdig


mina gulliga porslinsprylar


mina gulliga porslinsprylar


De senaste dagarna

Heej bloggen! Nu ska jag berätta för Lisa att jag lever och är hemma eftersom det är så hon vet det, haha. Förlåt för att jag inte har skrivit någonting men jag har verkligen haft fullt upp de senaste dagarna. i lördags var jag med Lisa, Signe, klara, Alex, Sara och Oskar. Vi gjorde väl ingenting speciellt.. Käkade pizza och glodde film typ. Det var iaf väldigt kul.

I söndags var jag på julmiddag med Oskar, hans familj och några till. Det var VÄLDIGT mycket mat, trevligt sällskap och väldigt gott. Så det ska man verkligen inte klaga på. Efter det åkte jag och Oskar hem till mig då vi kollade på män som hatar kvinnor och sedan bastade, skönt skönt!

I måndags så var jag med Oskar ett tag, sen gjorde jag mig i ordning och åkte till Vällingby/johannelund/Hässelby strand/vidholmsbackarna.... Haha, det är ett internskämt som jag inte orkar förklara.. Sen satt vi bara och tog det lugnt i princip. På kvällen sen var det jag, Signe, Lisa, Maria, Klara, Mikaela och Oskar. Vi kollade på lite film och sen somnade jag framför tvn, så social var jag, haha.

Idag så chillade jag hos Lisa ett tag. kollade på andra avenyn bland annat, mycket bra! Vid 14.45 åkte jag och Klara till vällingby och köpte de sista julklapparna och sedan hem. På tunnelbanan satt vi och kom på rim till våra julklappar, haha. Dom var riktigt bra! Dom kan få komma upp efter jul.

Nu tror jag att jag ska dammsuga lite hemma eftersom mamma ville det, men jag skriver mera ikväll. Kisses and hug's










hos lisa

här har vi min älskling lisa <3
(bara pärlorna som saknas)


förlåt för jätte dålig uppdatering. har inte tid att skriva nu sitter hos lisa med lisa och klara och lyssnar på jätte mysig musik :)

skulle bara berätta för alla att jag lever och jag älskar lisa mest av allt. PUSS

PS. JAG ÄLSKAR KLARA OCKSÅ JÄTTE JÄTTE MYCKET!

Godnatt

Hej alla söta läsare!
Dagens första jullovsdag har varit galet skön, jag har verkligen inte gjort ett skit.. Sov till kl 13, kollade film, tv, satt vi datorn och läste. Haha, låter kul va? har iaf varit helt underbart. Vet inte riktigt vad jag ska göra just nu, är rätt uttråkad.. sitter och pratar med sötaste Elin på msn, miss heer, <3 Imorgon ska jag in till stan och möta upp Oskar Flyghed´som kommer och hälsar på från falun, jippiiieee!! Ska bli helt sjukt roligt att träffa honom! Sover hos Lisa sen men jag ska försöka att skriva från henne (måste ju faktiskt spela farmville också...)

Men nu ska jag nog hitta på någonting, vi hörs imorgon. Godnatt!

JULLOV!

Äntligen jullov! Mina lärare ändrade lite så efter datan hade vi fika och sen fick vi sluta. Så jag, Eva och michelle åkte till Solna C och käkade på donken, sen shoppade jag och Michelle julklappar. Har iaf hunnit en bra bit på vägen. Jag har 4 kvar som mamma ska hjälpa mig med och sen 3 st jag inte kan fixa förns dom ska ges ;) det blir nog najs bajs iaf. Är riktigt nöjd med mina julklappsköp i år!

på bussen hem tog jag bussen till brommaplan för att hoppas på att det gick en 301 hem. Så jag kliver av bussen som ska gå till Stenhamra (andra sidan ekerö) och ställer sig och väntar på bussen mot Skärvik som jag skulle ta. Bussen jag suttit på innan ändrade om till Skärvik och åkte.... Alltså fan va sur jag var.. Jag hade alltså hoppat av bussen jag skulle tagit och missade den samtidigt.. USCH.. Jag fick stå och vänta i 30 min men alla bussar var försenade. Till slut gick det en buss till Ekerö C som jag tog, och därifrån gick det en 301a som jag kunde ta hem. Men fan va trött jag var då, ååh..

Nu ligger jag och lyssnar på musik och ska gå och kolla på bonde söker fru tror jag. Nu är det jullov och jag kan göra vafan jag vill, så JÄVLA skönt!


JULLOV SNART

Sorry för att det inte blev några inlägg igår. Direkt efter skolan åkte jag hem till Oskar och pluggade en kortis. Strax efter fem åkte vi in till stan och käkade på kungshallen med en jävla fart innan vi gick till bion och kollade på bröllopsfotografen. Den var lite speciell men jag tycker ändå att den var bra på sitt skön. Huvudpersonen var så dum att man skämdes för honom ibland..

Nu har jag precis haft min sista historialektion för den här terminen då vi fick bullar som läraren köpt och rikskuponger till lunchen. Nu har jag datakunskap, sen mentorpass och sen slutar jag. JULLOV JULLOV JULLOV!! Så galet nice! Men nu måste jag koncentrera mig på vad min lärare håller på med, vi hörs senare!


Godnatt

Nu är jag klar för kvällen. Hann prata lite med världens bästa pojkvän och även lite med Lisa. Har pluggat skiten ur mig också och känner mig INTE alls redo inför provet.. det blir plugg varje rast och på bussen till skolan imorgon alltså.. Usch, inte roligt alls är det. Men men. Nu måste jag iaf sova. Klockan står på 5.50, yeeha! Godnatt alla söta läsare <3

En riktigt bra betygsdag!

Heej alla pigga och glada! Min dag har varit ganska chill faktiskt. Började med samhälle då vi inte gjorde någonting alls. Jag hade betygssnack och fick veta att jag låg mellan VG och MVG beroende på vad jag får på resterande uppgifter, prov osv. Sen hade jag engelska då vi bara satt i 80 minuter. Vi skulle ha betygssnack men jag hann aldrig bli tagen, så det får bli imorgon istället. Sen hade vi lunch och efter lunch svenska. Då var jag så jävla sur. datorerna hade krånglat när jag skrev mitt arbete på datorn förra gången. Och när jag skulle börja skriva idag så insåg jag att allting jag hade skrivit då var borta.. Så det var bara att skriva om, skitkul.. I svenska hade jag också betygssnack, och där låg jag på MVG.

Sista lektionen var datakunskap. Fick tillbaka mitt prov som jag fick MVG på!! Ni förstår inte hur glad jag blev! fick vg på första provet så jag ligger på ett starkt VG just nu. Skriver jag ett MVG på nästa prov så får jag MVG i slutbetyg, galet nice!

Nu efter skolan har jag sovit och pluggat.. Jag var TRÖTT. Men nu väntar mat i köket, jag skriver mer ikväll!

Riktigt skrattretande..

Igår innan jag gick och la mig kokade jag av ilska.. Jag satt och skrev ett arbete i word som skulle in idag. När jag var klar klickade jag på spara och tryckte ner det. Sen letade jag upp dokumentet och skulle läsa igenom det en gång innan jag skulle skriva ut det. Då står det att markering är spärrad. Jag kunde inte skriva eller ta bort något, jag kunde inte klicka på några knappar i word och jag kunde inte kopiera någonting.. Det visade sig sen att man bara fick officeprogrammen i 60 dagar, sen fick man köpa det. Så mitt hade såklart gått ut.. Jävla skit alltså.. Plus att jag anagligen kommer få pröjsa programmen själv nu..

Aja, jag skickade arbetet till min mail och fick fixa det på lunchen. Hade bara 2 lektioner idag. först matte med bara en genomgång om procent och sedan samhällskunskap då vi skulle debattera om de partierna man hade arbetat om. Var ganska roligt, men kändes lite fel eftersom jag debatterade för det jag verkligen inte står för.. Men men, kul att få veta lite mer om partierna.

På hemvägen och en stund hemma pratade jag med Oliver på telefon. Det var faktiskt sjukt roligt, haha. Efter det samtalet gick jag och sov i en h skulle jag gissa innan Lisa ringde mig. Så då pratade jag lite med henne och sen satte jag mig ned och pluggade. Nu ska jag ta och byta om och sedan ta bussen till Stenhamra där jag har fys. Jag har typ galet ont i magen så det kommer säkert gå riktigt illa, men jag får göra så gott jag kan.

vem gjorde den egentligen bäst?





Jag själv tycker att den här låten passar Erik bättre. Han fixar även tonhöjningen bättre. Däremot tycker jag att Calle sjunger den med mer känsla innan tonhöjningen. Erik ser även roligare ut att titta på därför tycker jag att Erik var den som gjorde den bäst. Men vad tycker ni?


De senaste dagarna

Nu var det riktigt länge sen jag skrev något.. Jag har varken orkar eller velat helt enkelt.. Men nu är skolarbeten och annat skit snart över och ett lov på nästan en månad väntar mig (17/12-13/1).

Slutet på veckan gick iaf bra. Fick in alla skolarbeten jag skulle och klarade av provet bra. I fredags var jag inne och fikade med Klara och Lisa. Jag fick en MASSA paket av dom, mohaha (A) Fick bland annat en spegel med inbygd hårborste, en ros och ett halsband med ett hjärta som går att öppna (såklart ska en bild på mina två älsklingar in där). Fick två presenter som jag inte tänker ta upp här, haha! Dom får man fråga mig privat om man vill veta. Tjejerna följde iaf med hem till min darling där vi chillade, käkade och kollade idol tillsammans. ERIK ERIK ERIK! Fast Calle var också bra, haha! Men jag har velat att Erik ska vinna länge så Jossis blev lycklig när han gjorde det.

Efter idol åkte tjejerna hem. Jag och Oskar tog det lugnt resten av kvällen. Kollade på Green Street Hooligan 2, det ni! Fast 1an var bättre, men den här var fortfarande bra. Sen var vi ute på en promenad på natten också då vi pratade ut från hjärtat. Det var riktigt skönt att släppa på alla spärrar och berätta allt för honom. sen sov vi gott med armarna runt varandra.

På morgonen började vi med att ta en promenad till konsum för att handla lite. När vi kom tillbaka käkade vi frukost och bakade. Det blev bl. a lussebullar, knäck och lingonkola (var det rätt?). Eller ja, jag bakade inte eftersom jag kände att allting skulle bli fel då, haha. Men Oskar, hans mamma och hans bror Viktor bakade iaf. Var ritkigt mysigt iaf.

Jag måste bara berätta om hur söt Oskar var, haha. Vi skulle kolla på film, och han somnade i mitt knä.. Lilla gubben, så otroligt söt! Det är då man bara ligger och kollar på honom och inser hur mycket man älskar personen. <3
Lite senare kom även mormor dit. Vi käkade en jättegod middag och strax efter åkte jag hem till Jennifer. Hade inte träffat henne på sjukt länge så det var nice. Vi satt och kolla på A walk to remember tror jag den hette, alltså jag var så nära på att grina.. Så sjukt sorglig!

Idag blir det plugg och ta det lugnt. Vänta på att Dila i min klass ska skicka sin del i arbetet så jag kan sätta ihop det. sen ska jag även plugga lite företagsekonomi eftersom jag har prov på onsdag. Men nu ska jag kolla om jag fått något mail och annars plugga FE i badet, haha.

(jag försökte lägga ut bilder men av någon anledning så funkar det inte.. Sorry)


skolan

Go´kväll alla kvällspigga. Kom precis på att jag inte skrivit någonting idag. Så vad har hänt? Joo, jag har varit i skolan, åkt hem, pluggat och suttit vid datorn. Roligt va? Jag tyckte iaf att det var väldigt skönt. Jag har prov i datakunskap imorgon och en inlämning i Historia på fredag. Till provet imorgon sa våran lärare att vi bara skulle plugga på kriterierna och jag kan G, VG och MVG kriterierna satt om det bara är det som kommer så är jag lugn. Inlämningen i historia är gaalet svår.. Jag vet verkligen inte vad jag ska skriva. Vi såg på gladiator i skolan, och nu ska vi bl. a jämföra kulturen och samhället med romartiden för att se vad som är sant och inte och allt sånt typ. Inte roligt över huvud taget säger jag.. men jag gjorde iaf 2 av 3 frågor idag satt nu är det bara jättelite kvar på den som jag hinner imorgon.

Och nästa vecka då? Då har jag en inlämning i samhällskunskap om partier på måndag som är ett grupparbete. alla är i princip klara med sin del, satt den ska bara sättas ihop till ett och samma arbete.
På onsdagen har jag prov i företagsekonomi som jag tror kommer vara fett svårt..  fattade inte så mycket av det vi höll på med så det blir mycket att plugga på. Bäst att man börjar redan på söndagen så man har 3 dagar på sig att plugga iaf.
Den sista saken vi gör innan lovet är att lämna in en inlämning i svenska som är en filmrecension på filmen "Freedom writers". Den har jag gjort ungefär hälften på satt den ligger jag också i tid med och kommer antagligen hinna klart.

satt skolarbetet har jag inga problem med. Proven är bara att plugga på och inlämningarna är jag ju halvfärdig med i alla ämnerna. Men nu är klockan snart 23.30 och jag ska upp 6.10 som vanligt, satt det är väl bäst jag stänger av min lilla dator. Natti på er, höres imorgon. Kisses and hug´s

Massa mystroll i stan!

Hola amigos!

Idag har jag haft en superduper bra dag! I skolan hände ingenting, men efter åkte jag in till stan och träffade Klara och Alex. Vi satte oss på wayne´s och efter en stund kom även Sara. Vi satt och snackade där till 18 då Alex drog och Sara, jag och Klara drog till PUB och skulle förkorta min klocka. Sen åkte även Sara hem så jag och Klara gick till kungshallen och käkade lite middag där. Sen gick vi därifrån till odenplan och in till stället där vi spelade laserdome förut. Jag tror att min pojkvän skulle träna där men vi såg honom icke. Oskars brorsa jobbar även där men såklart inte nu. Så jag och klara satte oss på en bänk och lekte rätt cp i ett bra tag, hahaha. Vid 21 tiden åkte vi hemåt och nu har jag kämpat alldeles för länge med att komma in på farmville vilket inte går!! jag är galet deprimerad faktiskt...

Aja, jag ska fortsätta jobba på det och försöka få tag på min käraste. Vi höres imorgon alla söta, godnatt!

Presentspecial (mobilbilder så ursäkta kvalitén)

Mormor


hyasint (stavning?)

Maja, Nico, Faster och Greta



Ett hjärta i mossa



Chokladtomte + 200 kr på H&M

Farmor



Örhängen

Mormor, sune, moster Monica, Tore, moster Marie, Pernilla, madeleine, morbror




Sängkläder + kort

Farbror, camilla, Emma och Sandra



300 kr presentkort på akademibokhandeln

Morfar



nattlinne

Farfar och Sonya



Djurgårnströja och en skiva med låten vi ses på lördag

Världens bästa pojkvän <3



Halsband + Armband han gjort själv (får självklart inte glömma den underbara kvällen han fixat! <333)

Älsklingens mamma



chokladask

Mamma och Pappa



Frukost på sängen



En gossevovve istället för en riktigt



glittrig necessär med innehållet: en mascara, 3 olika nagellack och en glasfil



En klocka

Brorsan



Duschgel, perfym och kräm från Escada


presentspecial

Imorgon kväll blir det en presentspecial, bilder har tagits och fler presenter + fler bilder kommer. Håll utkik imorgon!

släktträff

Har ni missat att jag fyller år imorgon? Hoppas inte det! Jag har nu precis städat, gjort tårta och fixat i ordning mig och om 30 minuter kommer släkten och firar. Om jag orkar ikväll ska nu få lite bilder på det jag fått senare.

Den här veckan kommer det vara en hel del att göra och antagligen inte jättemycket bloggande. Jag ska försöka så gott jag kan, och glöm inte att kommentera!

Ett minne för livet


Ljus. När jag öppnade dörren var allt jag såg en massa ljus i den mörka lägenheten. Jag kollade på min pojkvän. Jeans och skjorta, finare än någonsin förut. Det luktade mat i hela lägenheten. Jag gav min pojkvän en puss och tog av mig ytterkläderna. Jag gick runt i lägenheten och insåg att det var ljus överallt. I köket stod det två tallrikar mitt emot varandra, i ugnen stod det mat och på bänken stod det läsk. Han bad mig sätta mig ner, och han la upp maten fint på tallrikarna. Vi åt i lugn och ro, prata på om allt möjligt. Jag njöt av att få vara nära dig.

Älskling, hela kvällen var fantastisk. Maten, ljusen, sängen, ensamheten, efterrätten, presenten och framförallt du. Det var en kväll jag aldrig någonsin kommer att glömma.


emo-girls

Heej min underbara blogg! Idag har varit en livlig dag. Den började i skolan som vanligt då det inte hände någonting speciellt förutom att vi åkte skridskor på gympan. Lisa kom även och var med på slutet av min historialektion. Måste ju säga att hon är SÄMST på att förstå sig på vägbeskrivningar..

När jag slutat åkte vi in till stan och satte oss på espresso house. lite senare kom älsklingen och signe och joinade oss också. De båda två stannade dock inte så länge men en stund.
Efter det gick jag och Lisa och shoppade men hittade ingenting roligt. Sen skulle vi dra och käka och då följde Tunkis med oss.

Vi var hemma vid typ 20 tiden och då glodde vi på idol. I långa reklamen så sminkade jag och Lisa oss till emosar, hahaha. Kolla bilder.. vi är så galet snygga, eller vad tycker ni? fler bilder finns på min facebook.

Nu har vi suttit vid datorn och snackat om boys, farmville, kompisar, kläppen och ja, allt möjligt roligt. Vi har iaf haft det riktigt mys och jag tror att vi börjar blir ganska trötta nu och ska sova eller något..






Oavsätt årets resultat, så är ni ändå bäst


ingen kris på läktaren i elitserien


Publikkrisen i elitserien är en myt. Det hävdar Hockeyligans vd Peter Gudmundson.
-Jag tror till och med att vi kan hamna på ett litet plus till slut, säger han.


Med knappt halva elitserien spelad är åtta av elva klubbars publiksnitt sämre än vid samma tid förra säsongen. Men det totala tappet är marginellt -2 procent eller 27 åskådare per match.
Ändå har det under hösten talats om en publikkris för ishockeyn.
-Den diskussionen kommer upp varje år. Det beror på att det alltid är något lag som tappar mycket. Många trodde nog också att fotbollens nedgång i år skulle smitta av sig på hockeyn, säger Peter gudmundson.

Bottenlagen Södertälje (-12 procent) och Timrå (-9) står för de dyraste siffrorna, medan Djurgården (+19) och Luleå (+10) är de stora vinnarna.
-Jag tror att vi kommer att ta igen det lilla minus vi har idag. Kanske kan vi till och med hamna på ett litet plus till slut, säger Gudmundson och  motiverar varför han är optimistisk:
* Andra halvan av serien, då striden runt strecken hårdnar, brukar innebära högre publiksiffror.
*Peter Forsberg och Markus Näslunds comeback drar extra åskådare även på Modos bortamatcher.
*Normalt publikstarka lag som Frölunda och Linköping har en stigande formkurva.

Än så länge har inte finanskrisen fått det genomslag på intresset som det befarades.
-Men vi har stor respekt flr konjukturen. Många kommer att bli arbetslösa framöver och det kommer drabba oss.

PETTER NILSSON, DAGENS NYHETER


roligt sammanträffande

hejsan hoppsan! Nu har uppdateringen varit lite si och så igen.

Igår satt jag och pluggade spanska när mamma plötsligt ringde och sa att jag skulle ner till vårdcentralen och ta svininfluensanvaccin. Så jag åkte ner och gjorde det och tyckte inte alls att det kändes..

Direkt efter åkte jag och tränade och ja, jag vet att man typ inte får det efter sprutan men det struntade jag i. vi skulle iaf slå inlägg heeela träningen vilket gjorde att jag har haft världens jobbigaste muskelvärk hela dagen idag.. Armen har jag bara känt av pyttelite men blev däremot lite febrig. En ipren och sen gick det över så ja.. jag tyckte inte att det var så farligt.

Efter skolan idag åkte jag till min älskade pojkvän och myste, pluggade och käkade med honom. Sen var jag så galet klantig.. Jag somnade på bussen och vaknade av att jag precis åkte förbi stationen jag skulle av på.. Så det var bara att gå av vid stationen efter och knalla tillbaka.. Galet surt eftersom jag bara ville hem, men men.

Nu har jag bara suttit vid datorn och inte gjort ett piss.. btw, i januari ska jag åka till kläppen med mamma, pappa och eventuellt pojkvännen. och när jag satt och snackade med jennifer på msn, så ser jag att hennes msn namn är "kläppen i januari med myh!". Tror ni inte att vi ska dit exakt samtidigt då? men liksom hur stor är chansen att ens bästa vän åker till samma ställe, exakt samma datum? Galet roligt var det iaf när vi insåg det..

Men nu ska jag i princip sova, är jättetrött.. Vi hörs imorgon alla glada, chingchong!


Socialdemokraterna

Godmorgon alla glada! Vet ni? Jag håller på med ett grupparbete om socialdemokraterna och det gjorde jag även igår.
När jag igår gick in på wikipedia och letade information var första meningen "Sveriges socialdemokratiska arbetareparti (förkortat S eller SAP) grundades 1889 och är Sveriges största och mest korkade politiska parti". Det visar hyfsat tydligt vem det är som har skrivit, haha.

När jag sedan går in idag och skulle kolla så har någon varit inne och tagit bort det, haha. Tänk vad människor har olika åsikter när det gäller de politiska partierna..

RSS 2.0