Bilder

Här är bilderna från mobilen, de från kameran måste jag fixa lite med så de kommer senare. (klicka på bilderna för att få dem större)
















Vässarös favoritlåtar höstlovet 2009


Till Oliver (Nada)

Ursäkta om det kanske inte hörs superbra..


homiie

hejsan allihoppa! Nu är jag hemma från en underbar vecka på Vässarö med allt från dikgrävande, trädfällande, prat, vänner, bajsrundor, städning, filmer osv. Var tråkigt men skönt att komma hem nu. låg i badet i säkert 2 h och bara njöt, galet skönt.. Har nu bara pratat med Oskar och typ chillat. det är det ända jag ska göra ikväll, orkar inte göra något annat.
jag måste faktiskt plugga lite, men efter det tänkte jag försöka fixa alla bilder om jag hinner. Det kommer även komma upp en video tillägnat min, klara och lisas kära vän Oliver (smeknamn: nada). Den bearbetas just nu på youtube så håll ut, snart kommer den.

klockren

Statistik om kroppen:

Det tar
sju sekunder för maten att komma från munnen till magen.

Människans hårstrån kan hålla 3 kilos vikt.

Längden av mannens penis är lika med längden av hans tumme gånger tre.

Lårbenet är lika hårt som cement.

Kvinnans hjärta slår snabbare än mannens.

På varje fot har vi runt tusen miljarder bakterier.

Kvinnan blinkar två gånger oftare än mannen.

Vi använder 300 muskler bara för att hålla balansen när vi står.



Kvinnor har redan läst färdigt detta mail.

Männen tittar fortfarande på sin tumme.


älskade dike

gjkl kl cj//oliver
hej alla kära vänner. ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen igår. Igår var våran första arbetsdag som slavar. Klippa häckar och rensa diken var verkligen kul. Nej men det var ändå helt okej. har lärt känna grymt mycket kul så det var rätt nice. Var galet kall, smutsig och allmänt äcklig efter bara. på kvällen fick vi glo på film (minns inte vad den hette). Den var ganska bra, fast batterierna till datorn dog efter ett tag så vi hann inte se klart den.

Idag har vi fortsatt i diket. insåg även att vi hade gjort lite för noggrannt, men men. Lisa och klara är redan där, jag och oliver sitter vid datorn. Ska gå in på facebook lite snabbt och sen ska jag väl också dra dit och leka vidare. Jag bloggar lite mer ikväll när jag har mer tid. Ska även be Oliver skriva ett blogginlägg åt mig. Btw så kan ni spana in hans blogg : oolivers.blogg.se


på v-ö

nu är jag framme på vässarö. Resan var asskön och träffade lite folk jag känner här. Än så länge har vi bara käkat och nu ska vi dra till stugan och chilla lite. Jag skriver mer senare eller imorgon istället för jag måste skynda mgi efter klara och lisa nu. Kisses anf hugs

drar till v-ö nu

Godmorgon alla vakna. Har nu packat färdigt och gjort mig i ordning, så det börjar närma sig åkdags. Ska på ett möte med fotbollen i gamla stan först och sen kommer Lisas pappa och hämtar oss och kör oss till båten. Riktigt skönt att slippa åka buss dit!
Det är faktiskt oklart när jag kommer hem. Antingen kommer vi på fredag, eller så kommer vi någon gång på helgen. det beror på om vi får, vad vi vill och vad vi orkar typ. Så ja, vi får väl se helt enkelt. Jag tror iaf att det kommer blik skitkul! väskan är fullproppad med kläder, prylar och pruttlar!
Som sagt kommer det bli en del bloggande, men inte hela tiden. Jag tror att jag kommer ha fullt upp.
Aja, nu måste jag åka, jag skriver mer senare. Ha det gött alla!


kul natt

Nu har jag kollat färdigt på little miss sunshine och bitvis är den bara för skön, haha! Ligger i sängen och chillar just nu. James ringde för en stund sen (?). Han mådde inte så bra tror jag.. han började snacka om en massa öhm.. konstiga grejer.. om hur mkt han gillade mig o hur perfekt jag var.. hmm..
ska iaf ta och fixa lite bland min musik och mina bilder i mobilen så jag blir av med allt skit. Det lär väl ta mig halva natten.. 800 låtar och ca 2000 bilder..
Imorgon åker jag som ni vet till vässarö. Jag kommer att blogga lite därifrån, men jag kommer inte att kunna lägga upp några bilder så inläggen kommer kanske bli lite tråkiga, men det får ni stå ut med. jag langar ett inlägg imorgon när jag vaknar. natti!


chill dag

förlåt för att jag inte skrivit något idag men jag har inte orkat. Dagen började med ensam mamma söker och andra avenyn i sängen. Skulle sedan plugga lite, men internet slutade fungera så jag satt och fixade med musiken i mobilen istället. När internet kom igång en stund senare så började jag med min historiainlämning och gjorde faktiskt färdigt den. Får hoppas att det går bra.
Mamma bakade bullar idag, så jag har svullat varma, nybakade bullar. Mums. Sitter nu och försöker att få tiden att gå framför körslaget. Ska kolla på little miss sunshine sen, den är skitbra, har sett den förut.
men jag kommer antagligen skriva lite mer senare, efter att filmen är slut och jag har packat färdigt. Imorgon bär det av till stället jag älskar mest, Vässarö.


färdig!



Stan

Höstlov!! äntligen, gud så juag har längtat.. kommer ihåg hur jag, magda, michelle och natasha satt i skolan och pratade om att det bara var 5 v kvar.. tiden har gått galet fort.

Skolan idag var väl som vanligt. hade teori om ergonomi i stället för gympa idag vilket var rätt skönt eftersom jag inte var så taggad på att röra på mig.. Fick även tillbaka historiaprovet, och resultatet blev ett MVG! galet stolt faktiskt, för det trodde jag inte pga vissa anledningar. men i princip halva klassen fick mvg så jag tror inte att betygskriterierna låg på så hög nivå.

Åkte in till stan med carro efter skolan. Vi bara chillade med lite folk där typ. Träffade på melker en snabbis och snackade lite med honom. Haha, vill ni veta en rolig sak? Jag och Carro var nere vid t-banan och värmde oss, och vet ni vilka som kom? gay-bloggaren och Kissie. Haha, omg, jag garvade så hårt.. Båda dom två är verkligen fula, haha...
Blev till slut ingen mer shopping än en mascara och en foundation, men jag var inte riktigt på shoppinghumör så ja, det räckte.

Ska faktiskt plugga lite nu. Är galet trött och ska bara ta det lugnt hemma hela kvällen. Funderar på att ta moppen till konsum och köpa en fet godispåse.... Mums


dagens ända inlägg

Det blir bara ett inlägg idag, men ska försöka skriva lite om dagen. I skolan hände inte så mycket kul förutom att jag gjorde klart min teckning. Jag tog tyvärr ingen bild eftersom jag hade bråttom, men jag har bilden hemma nu så det kommer upp en senare.
på bussen påväg hem satt jag och läste min engelskabok, och jag+åka buss+läsa=illa. Jag mådde verkligen piss... Klarade hela bussresan iaf och gick hem och la mig någon halvh, sen kändes det bättre. På bussen var det även en kille som var så jäävla lik Tunkis.. aso jag har sett honom förut, det är riktigt läskigt.. Insåg idag att dom pratar likadant också..
Gjorde iaf färdigt hela svenskan idag. 3 eller 4 datasidor blev det.. och då hade jag ändå inte utvecklat svaren så mycket.. jag visste inte riktigt vad jag skulle skriva så jag bara babblade på lite, haha. hade även träning nu på kvällen. Blev så jävla sur på min tränare.. Egentligen så får inte jag spela match men det skiter jag i. Iaf så fick jag två positioner av någon anledning, ytterback och ytter mittfältare. och hur kul är det att ha de värsta springpositionerna när man är skadad? och sen började tränaren klaga på att jag inte var med bakåt, och då lackade jag ur för han vet att jag är skadad och inte kan springa hur mycket som helst. Han klagade även på att jag inte gick in med kropp, men det får jag inte heller pga min skada. Så jag blev skitsur och skulle bevisa att jag kunde och ja, nu gör det ont ont ont ont. smart va?
Aja , jag måste läsa engelskan nu så vi får höras imorgon istället, sista dagen innan lovet. skönt skönt skönt!


Ligger och dricker kärleks-te i sängen. Jag hoppas att det ger tur i kärlek, det behöver jag.


godnatt

Jag vill bara hälsa alla godnatt! har kollat på bonde söker fru (då jag och mamma smsade med min moster och hade oss ett j*vligt gott skratt!) och oskyldigt dömd vilket också var bra (som vanligt). Ligger nu i sängen och ska stänga av datorn och öppna engelska romanen. Vill egentligen inte men jag måste börja läsa den nu, så ja.. Som några vet har några blodkärl gått sönder i mitt öga (så det ser ut som jag tagit droger). Det beror på sömnbrist. Jag tror jag ska köra en jossan informerar imorgon om en grej som mamma tog reda på och som jag faktiskt blev chockad över. Så nu har ni något att se fram emot. Natti!

nöjd med betyget

nu är en ovanligt seg Jossan hemma. Idag hade jag bild första lektionen och har kommit lite längre på mitt arbete, har bild även denna gång. Måste fixa håret, delar av bröstet och lite i ansiktet, men sen är den färdig. har min sista bildlektion imorgon så jag hoppas att jag hinner färdigt. fick även tillbaka mitt engelskaprov idag. Fick VG vilket jag är väldigt stolt med eftersom jag är otroligt jävla sämst på engelska.

Annars har dagen varit schöön. Åkte direkt till sjukgymnasten när jag kom hem och nu ska jag plugga lite svenska eftersom jag aldrig lyckades börja igår.. ska även börja läsa i min engelska roman ikväll, så det blir till att stänga av datorn efter bonde söker fru.



(jag vet att hon ser kantig ut, jag ska fixa det..)


Djurgårdeeen<333

jaa då var man hemma från träningen dåra. Tyckte inte att det gick så bra, presterade inte riktigt som jag ville. Men men, man måste få ha sina dåliga dagar.
Sitter just nu och kollar på house. Det är för bra, haha! har inte hunnit duschat än så jag känner verkligen hur jag stinker.. inte trevligt. men efter house springer jag och duschar och drar sen och kollar sporten. Måste njuta av att få se när dif vann mot Hv71 med 3-2, mohaha!!


perfekt skoldag!

Nu är man hemma efter ännu en dag dåra. Dagen började med samhällskunskap då jag fick tillbaka mitt enskilda arbete, och resultatet blev MVG, mohaha! Trodde verkligen inte det så jag blev riktigt chockad. Fick MVG på grupparbetet i samhällskunskap också så nu tror jag minsann att jag ligger på plus! Nästa lektion var engelska. Min engelskalärare vet att jag har jobbigt med det muntliga och idag pratade jag faktiskt lite, så jag fick jättemycket beröm för det också, haha. Efter lunchen hade vi svenska då det inte hände något speciellt. Skrev en historia och min blev väl helt ok..
Sista lektionen var bild och fick jättemycket beröm för att jag har jobbat på så bra med min bild. den börjar faktiskt bli snygg, kolla nedan.
Nu tänkte jag plugga lite svenska. Har egentligen inget plugg men det här ska lämnas in efter lovet och gör jag det nu så slipper jag på lovet liksom. Så ja, det är en del att göra så det är bara att börja.




sorry

gud, jag har inte kommit in på blogg.se förns nu, skitdrygt! aja, vad har hänt idag då? skola som var bajs, hem och göra lite engelska som jag snart ska fortsätta med, annars inget. har deppat sönder hemma pga en viss person. Mina närmsta vet, ni andra behöver inte veta..
Vet inte riktigt vad jag ska skriva just nu för jag känner inte alls för att blogga.. jag tror jag gör så att jag gör klart min engelska och sen kollar på lite film (andra avenyn och ensam mamma söker via datorn) för att försöka få upp humöret lite. jag skriver sen istället. Sorry kära läsare


Pinsamt hos Evan

Hola bloggen, nu har jag varit hemma ett tag. Var som sagt hos Evan dåra. Vi hade riktigt trevligt. kollade på the dark night, käkade middag med hans familj och kollade på bmx-filmer typ (han är bmx-tönt). Gud det var så pinsamt. Den där jävla familjen pratar bara engelska hemma. Jag kan inte engelska. Jag suger rööv på engelska. Förstår ni va jobbigt det var vid matbordet när man satt och inte fattade någonting!??? Usch, riktigt pinsamt faktiskt..

Aja, nu måste jag stänga av datorn och gå till sängs. Fast jag ligger ju redan i sängen, höhö. Aja, godnatt på er allisammans, seeya tomorrowwww

åker till Evan

hallooo bloggen! Sitter just nu hemma och pratar med Lisa via tele. Ska strax ta bussen till Evan i Sollentuna. skulle egentligen träffa Tunkis men han totaldissade mig. Så jag drar till Evan istället, ska vara där hela kvällen, så jag vet inte riktigt när jag kommer hem. Men vi hörs iaf senare.
Kram jossan


Fel bild

haha, som några personer märkte så hade jag lagt upp fel bild förut. Det var nämligen så att det var en bild som hette "jag" på Timmys dator och i miniatyr så såg det ut som Timmy, därför så kollade jag inte ens på den utan bara la ut den. Jag ber så mycket om ursäkt för det, hoppas att ni bara skrattade och inte tog illa upp!

dagens låt



omg vilken gammal låt!


godnatt

God kväll kära läsare! Jag ligger just nu i min säng och lyssnar på musik. kvällen har ändå varit helt okej. smsat med Evan och snackat med en kille jag träffade i venezuela. Vet ni en ball sak? vi snackar på spanska, mohaha! tycker faktiskt att jag är ganska duktig.
Som sagt så ligger jag just nu i min säng och ska ta och spela en omgång spindelharpan innan jag stänger av datorn och går och lägger mig. vad jag vet ska jag inte göra någonting speciellt imorgon.
Aja, sov sött på er, och godnatt. <3


världens sötaste



omgg, ge mig en kille som honom!


Låtarna


Tråkig kväll framför mig

Jag har suttit och försökt få reda på vad två st låter heter och vem som sjunger i flera veckor. De har spelats sönder på radion. Idag kom snillet (jag) på att använda track ID! Så det gjorde jag och nu vet jag vilka det är! Jag ska lägga upp dom i nästa inlägg, älskar båda (även fast dom är gamla nu).

Nu har Evan gått iaf. Vi hade det skitkul! låg i min säng och snackade om gamla tider i 3 timmar. Var verkligen härligt att få prata med någon så jag ser fram emot att få träffa honom igen.
När som helst får vi gäster hemma. jag smsade elin tidigare idag och kollade om jag kunde sova där, men hon har fortfarande inte svarat så det sket sig.. Får helt enkelt stå ut med denna lördagskväll. Förhoppningsvis så går det något bra på tv iaf.

Btw, vet ni vad jag nyss lyckades med? Jag lyckades koppla in datorn till min stereoanläggning! Är feett niice att kunna lyssna där istället för att höra det dåliga ljudet på den bärbara.


nöjd med nya datorn

Godmorgon! sitter just nu i min säng med datorn i knät. Är grymt nöjd med min dator! det är några grejer som jag inte har hunnit fixa än bara. Bl.a alla bilder/musik från förra datorn och sen få webben att funka. men det får jag fixa senare när jag har tid.

Just nu sitter evan på bussen någonstans i brommaområdet skulle jag gissa och är påväg hem till mig. Ska blir riktigt kul att träffa honom! men först måste jag äta något, annars svälter jag.. jag tror att det finns lite rester så det blir nog det. Jag langar fler inlägg senare, puss.

överraskad!

ÅÅH jag är så glad!! Kom hem från Timmy och ser att en bärbar ligger på köksbordet! Vi hade kollat på en hemma som var 2000 kr billigare bara idag,så mamma beställde den! Jag är sjuukt nöjd, är inte riktigt van vid den än bara. men det är sjukt skönt att bara kunna ligga och glo tv samtidigt som man har datorn bredvid sig. Fick sedan även veta att mamma hade hämtat ut mina kläder jag beställde från ellos, så nu har jag provat dom 3 plaggen och är skitnöjd med alla! Sitter just nu och kollar på idol samt pratar med Evan. Njuter av min vackra datorn, mohaha!
















hos Timmy

sitter just nu hemma hos Timmy och lodar. Vi har kollar på hem till midgård typ hur länge som helst och nu käkar dom. jag ska snart sätta mig på tunnelbanan hemåt och ha en skön hemmakväll med pappa. Blir antagligen en god middag och lite härlig idol, eller? vi får väl se vad kvällen har att bjuda på om man säger så. Funderar på att köpa mig en godispåse också, haha.

aja, nu tänkte jag gå och pudra näsan och sedan är nog Timmy färdig. Vi hörs ikväll.

träningen

färdigtränad nu. Gick faktiskt ganska bra, är i form nu. Jobbigt att inte våga gå in i närkontakter eller skjuta pga skadan bara, men men, sånt är livet. Det kommer väl antar jag.
Juste, vi hade även fys i början på träningen. Först lite balansövningar och sen 30 sit-ups, 10 armhävningar, 30 sit-ups, 10 armhävningar, 30 sit-ups, 10 armhävningar och sen plankan i 1,5 minut.. Jag dog, skojar inte.. äckligt jobbigt! Trodde magen skulle gå av.. men men, man får hoppas på att man blir smal nu iaf, haha. Sitter just nu och spelar farmville samt väntar på att Evan ska ringa. Vet inte riktigt vad jag gör imorgon. Antingen träffar jag Timmy, eller så träffar jag Evan, eller så träffar jag Elin.. Så ja, oplanerat men ändå inte.

Nej nu orkar jag inte skriva mer, mina ögon håller på att ramla ihop.. puss och godnatt så hörs vi imorgon. JUSTE! jag har simning imorgon på gympan!! :'(


träning

FÄÄÄÄRDIIIG!! vet ni hur skönt det är !? ååh va jag njuter! Sitter just nu och njuter av världens bästa låt på radion! Vet inte vem som sjunger elr vad låten heter så jag lyssnar på radio bara för att få höra den, haha! ska iaf gå och byta om nu inför träningen om 25 min. Kommer bli rätt kallt tror jag.. hehe. Aja, that's life.

Historia

Jag har kommit in i en period med mkt plugg nu igen, så bloggen har kommit lite i efterhand. Sitter just nu och pluggar historia som jag har gjort varje dag sen i måndags. har äntligen börjat fatta nu och provet är imorgon så det går nog bra. Pluggade även lite spanska förut så nu är man färdig med det. Måste springa och fortsätta nu, men jag skriver mer senare igen, har inte så mycket kvar nu.

ritar-trick

Nu är ännu en dag över. har bara pluggat pluggar och pluggat fram till kl 20.00 då jag kollade på bonde söker fru. Kl 21.00 kollade jag på oskyldigt dömd och nu kollade jag precis matchen. Riktigt synd att sverige inte gick vidare faktiskt.. men men, inget att göra åt.

Imorgon har jag historia så jag måste fråga min historia en del frågor. Ska även fortsätta på min bilduppgift som jag visat nedan. Aja, dags att sova. natti!

Välj ut en svartvit bild, gärna med stora grå-skillnader som den här.

Rita av kanterna på bilden. De ställen som grå-skalan skiftar lägger du en prickig linje för att lättare kunna se vart du ska stomfa sedan. Lägg bilden på en overhead när du är klar.



Sätt upp ett papper på en vägg och sätt bilden rätt samt fixa skärpan så att du kan se linjerna ordentligt. Ta en blyertspenna och fyll i kanterna och en stomf med att fylla i de prickade "linjerna".

(nu har inte jag kommit längre så jag har inga fler bilder)
När du har fyllt i alla linjer så tar du ner pappret och börjar rita. kolla på originalbilden vart det ska vara mörkt/ljust, använd sedan stomfen för att få det snyggt. Walla! En skitsnygg bild i en gråskala.



Min tidigare bild jag målade. Vill ni veta hur man gör? Skriv i en kommentar så berättar jag även den hemligheten.

Stora diskutioner

Idag på företagsekonomin så blev det stora diskutioner i klassen om stölder, mobbning och om det är stökigt eller inte. Kändes som om ganska meningslös diskution eftersom vi inte kom någonstans.. Anledningen till detta var för att våran engelskalektion med en vikarie verkligen var kaos. alla pratade, skrek och lyssnade verkligen inte på vad läraren sa. Så ja, det var verkligen skit.

Har iaf bara suttit och pluggat historia sen jag kom hem. håller på och skriver uppsatsen för att pröva inför fredagen, problemet är bara att den nu är 7 sidor lång och jag har 2 nyckelord kvar.. Så ja, det blir mycket att skriva under en kort tid plus att jag måste komma ihåg det också.. Tror jag ska försöka få med mig en lapp med stödord för säkerhets skull på provet. Annars kommer jag faila sönder.
Aja, jag måste fortsätta plugga nu. pappa kommer snart hem och lagar mat. Annars händer det inte mycket. Bonde söker fru på tv ikväll, så nu är man fast. annars ska jag bara plugga. Kul va?..

träning med endast en touch

Nu är det snart dags att gå och sova. pluggade historia en lång stund och sen lagade jag makaroner med köttbullar innan jag gick och tränade. Träningen gick bra. det var fett kul, vi skulle spela match men vi fick bara ha en touch. Det var faktiskt skitsvårt. Nu sitter jag iaf och pratar med Lisa och hjälper Angelica med företagsekonomin som ska skickas in ikväll. Tror att jag måste sluta skriva nu, det har tagit mig ca 30 min att skriva det här inlägget.. Vi hörs imorgon som vanligt, godnatt!

Utskämd!

guuud va jag har gjort bort mig!! Vi satt i solnahallen och käkade lunch. jag reser mig upp för att viska en sak till Natasha, och när jag ska sätta mig ner så ramlar min stol samtidigt som jag sätter mig ner! Alla garvar åt mig, och där ligger jag under bordet med stolen bredvid mig.. jag ser hur alla i hela hallen kollar på mig som fan! jag trodde verkligen att jag skulle skämmas ihjäl.. men tack för ängeln natasha som hjälpte mig upp..

Håltimme

Sitter just nu i skolan och tråkar. Har inställd engelska så nu har jag rast fram till 12.25. Kul va? mitt matkort börjar fungera om typ 30 min.

"hej" på uppsatsen

Sådär ja. Skulle plugga dåra. Tror ni det gick bra? nej. Jag skulle börja skriva på uppsatsen men fattade inte frågan. Pappa och Michelle försökte förklara men det slutade med att jag helt ärligt satt och grinade. Jag fattar iiiingenting av vad det är jag ska skriva. Jag har inte lärt mig någonting på lektionerna för jag fattar inte vad våran historia lärare säger!? Mina anteckningar är bara avskrivna från tavlan, alltså helt otolkbara. I boken står det ingenting. Så det här känns inte precis kul. Därför har jag nu bestämt mig för att jag ska skriva "hej" på min uppsats (den ska skrivas på lektionstid). Jag fattar ändå inget, så varför inte lika gärna skriva något som jag förstår?

Tråkig dag

morsning på er! kom nyss hem från skolan. har varit en chill dag. inte hänt något speciellt alls faktiskt. Det största som hände var att jag fick tbx en matteläxa som jag fick bra på, kul va?
Träffade Sabina på subway. Trodde vi hade träning ikväll men enligt henne hade vi inte det. Så ja, vi får väl se. Ska iaf plugga historia och sen har jag lovar att ringa Evan. Sova tidigt ska jag också. Så den som håller mig uppe kommer få stryk, mohaha!

Filmen

det är något konstigt med filmen. Den kommer upp imorgon istället.

Konserten!

Hemma igen! Aso Greenday är bara föör grymma! Vissa artister är sämst live, men dom här är verkligen grymma! framförallt så spelade de min favvolåt 21 guns! Älskar den sjukt mycket! Langar lite dåliga bilder och en kass video från kvällen, det får ni nöja er med. Jag måste springa och lägga mig sen, ska upp vid 7.30 imorgon. Godnatt!

Innan konserten


Jag har inget hår..




Green day live!

Godmorgon! är fortfarande rätt seg efter gårdagen.. Det var många fulla, många skratt och ja, jag tror helt enkelt att alla hade väldigt roligt! Förutom när morsan började dansa... Vi tar det sen.
Har iaf haft en riktigt slapp morgon. Vaknade vid 10.30 men låg i sängen med mobilen och head-setet till kl 12. Sen gick jag upp, käkade lite och nu lodar jag lite framför datorn. Ska strax dra och göra mig i ordning för ikväll, för vet ni vad som händer då? Då ska jag på Green days konsert med mamma, pappa och brorsan! Ska blir riktigt roligt faktiskt! Egentligen är jag inte ett super-fan av dom men pappa älskar dom och vi andra tycker dom är helt okej, så ja, varför inte när föräldrarna bjuder? Det blir nog nice iaf!


En kul kväll

Kom precis hem från festen nu. Har en film som kommer upp imorgon, sjukt dålig kvalité men det får ni stå ut med. Mina föräldrar sover redan och jag tänkte dra mig mot sängen nu jag med. Det är en dag imorgon också med en massa skojsiga saker som händer, men det får ni inte veta idag, mohaha! Aja, snart deckar jag. Seya tomorrow. Godnatt<3

pricken borta!

Godmorgon bloggen! Jag har haft en riktigt skön morgon som började vid datorn, sen vidare till badkaret och sist spegeln. För er som känner mig så har ju jag haft en prick på min läpp i ca 1,5 år. Idag tröttnade jag.

Här var mina verktyg.

Jag tog saxen och klippte bort den. Ont och aj. Blodet kom. Jag tror jag höll på en halvh med papper för att det blödde så.

På med ett blåster för munsår och där fick det sitta. Snyggt? Inte särskilt

Jag ska åka till min kusin Tommy som fyller 30 nu. Så jag måste springa. Jag vet inte riktigt när jag kommer hem emn jag bloggar då. Såhär blev resultatet på mig idag iaf.

(mobba mig inte för läppen)


Godnatt

Är typ påväg ner i sängen nu. Har suttit och kollat idol, wallander och smsat med min darling hela kvällen. Nu har jag precis läst en massa bloggar och känner mig helt färdig.. Tror jag ska checka min bdb lite snabbt och sen leka på facebook en stund innan jag drar mig mot sängen. Ska antagligen ut på sista seglingen med båten imorgon innan den tas upp för året. på kvällen ska vi fira min kusin som fyller 30, så det kommer nog bli ett riktigt partaj. Men vi tar mer om det imorgon. Natti!

ERIK<333333333

GAAAH, ERIIIIK! Han gör alltid bra ifrån sig, kan inte sluta älska honom.. Pappas kommentar var "det låter som på ålandsbåten", men vafan, 1. Det är som taget från juryn och 2. DET STÄMMER SÅ FAN HELLER!


klantiga jag..

Hemma igen nu. Hade verkligen en sämst morgon men dagen blev bättre och bättre. Fick spela baseball på gympan vilket faktiskt var skitkul! Sen käkade jag en kycklingwok med ris till lunch och sen kom det roliga. Vi var ett stort gäng som hade käkat tillsammans, och när vi var färdiga gick några in på hemköp och några stannade ute. Jag och Natasha var ute och skulle sätta oss på några saker, ungefär som ett elskåp i metall fast ett längre. Det fanns två stycken, och hon sätter sig på den ena och jag på den andra.
-Fan va kallt det var här. Sa jag
Det började rinna vatten vid min fötter. "Oj, det är nog vatten i den här." Tänkte jag.
-FLYTTA PÅ DIG! skrek Natasha
-Va? svarade sega jag.
Jag lyfte på rumpan och ja, ni kanske förstår.. HEEELA min röv var dyngsur.. Natasha låg och dog och alla andra dog när dom kom ut.. Som tur va hade vi precis haft gympa dåra, så vi gick upp på trottoaren bakom en bil där det typ inte var något folk. Där drog jag ner brallorna och stod där i string medan alla garvade sönder sig.. På med träningsbyxorna och så fick jag gå resten av dagen, haha! Det är typiskt mig..

Skulle egentligen ha åkt till Evan efter skolan men jag fick inte tag på honom så jag åkte hem istället. Tror att det bara blir en lugn dag hemma idag. Kanske till och med ska plugga lite företagsekonomi. men det är en kul grej så det är ingenting jag lider över.


sämst morgon

Snart börjar första lektionen. jag är inte taggad. Sämst morgon säger jag bara.

Dagens låt



Kom precis hem från träningen. Satte på den här för att lugna ner mig lite nu och ska snart duscha och krypa ner i sängen. Min älsking kom tillbaka idag också, så nu är jag lycklig! Kan tyvärr inte ses men det är inte hela världen, bara jag får prata med honom <3

<3

Sometimes it feels just right, and in this case it does.
El amor la alegría, el amor duele. Sin ambargo en el plazo largo siempre es mejor.
Je t'aime

En fuskis!

Jag hittade precis en liten fuskis! Jag har trott att det varit en fluga här inne hela tiden som jag pluggat här men nu såg jag att det var en mygga (måste vara årets sista) som försökte bita mig armen, den lilla rackaren. Så jag slog honom såklart, och där låg han alldeles stendöd på mina skolböcker. Trodde jag ja. Jag skulle kolla närmare på den och då bara flög den iväg som om ingenting hade hänt.. Nu sitter han i taket och njuter, det lilla jäveln..


Natasha och jossan har kul

Idag satt jag och Natasha i ungefär en halvtimme och bara snackade medan vi väntade på bussen. Det blev en hel del historier, och jag säger bara: Skämt är aldrig lika roliga vid datorn som när man hör dom. Ingen får heller ta illa upp för det här är ingenting rasitiskt eller nazistiskt.

1. Natashas pappa står och klipper häcken när hennes två kompisar går förbi. De kastar en glasflaska precis utanför tomten och Natashas pappa får flipp.
-Era jävla horor, jag ska fan knulla er i er åsneröv! Jag ska knulla din mamma jävla åsnor! Ja ska fan se till att din åsnemorsa får komma hit och slicka upp allt glassplitter!

2. Natasha, hennes pappa och hennes kompis sitter i bilen och åker på motorvägen. Plötsligt bromsar bilen framför och Natashas pappa säger
-Jag lovar att det är en fet jävla neger som sitter i den där bilen. Eller en kines!
Natasha och hennes kompis asgarvar.
Pappan byter fil och kör om, och vem sitter i bilen? Jo, en tjock neger. Samtidigt som de passerar lämnar även Natashas pappa fingret.
Samtidigt som Natasha berättar det här för mig inser vi att det sitter en neger i en bil bredvid oss. Natasha skämdes en heeeeel del!

3. Natashas kommer hem och hennes mamma får reda på att hon har piercat tungan. Hon tar fram ett skohorn och börjar hota Natasha. Natasha tar några steg därifrån och poff, så slår hennes mamma in skohornet i väggen som det blir ett stort hål i.
-Natasha kolla vad du har gjort! Se här, fan jävla horunge, du har fan förstört våran vägg! Jag ska döda dig!

4. Natasha pappa brukar ofta sitta och spela något spel på datorn och när han blir förbannat så kommer en hel del svordomar från hans mun.
-Jävla horunge! Jävla åsna! Jävla fitta!
Natasha skäms en hel del när hennes kompisar är hemma. och då ska vi inte ens nämna när hennes lillesyrra har kompisar hemma.

5. Natasha och hennes pappa är ute och går i Norsborgs C. Ett par killar ställer sig och stirrar på Nat och hennes pappa skriker
-Vafan vill ni? Sluta stirra, jag ska gifta bort min dotter och ni ska hålla er borta!

6. Natasha är hemma hos sin kompis. Kompisens familj har lite problem med ekonomin och har kronofogden på sig, och just den här dagen skulle de komma och ta lite grejer ifrån deras lägenhet.
-Vi tar eran soffa nu.
-Nej det är Natashas soffa.
(whaaat, tänker natasha)
-Aha okej, vad gör den här?
-Nej vi har lånat den.
-Okej, men då tar vi tvn.
-Nej det är också natashas.
-Jaha, har du mycket pengar eller? Frågar kronofogden Natasha
-ööh, nej. men min pappa har.
-Okeej, men då tar vi sängen.
-Nej men det är också Natashas.
-Okej, men micron kan hon inte äga, vi tar den från er nu.
-Neej, men det är Natashas micro!!
Tjejerna kollar lite skumt på varandra och går därifrån. Natasha ville inte komma tillbaka dit igen, haha.

7. Vad gör juden i askkoppen?

Släktforskar

8. Varför öppnar blondiner mjölkpaketet i affären?

För att det står öppna här på paketet

Tv-kväll

Har nu varit hemma ett tag. Hade kul hos Jennifer, haha. Jag råkade knocka henne på käken, haha.. Tjooockt synd som Nat alltid säger. När jag kom hem kollade jag på Bonde söker fru. Jag doog, det är så gulligt! Sitter nu och kollar på Oskyldigt dömd. Riktigt bra faktiskt, jag gillar sånna här filmer.

Jag kommer inte skriva något mer ikväll, ska kolla klart på filmen och sen gå och lägga mig. Så vi hörs imorgon! Natti på er!

Hos jennifer

sitter hemma hos jennifer och lodar mig. Hade egentligen tänkt ta moppen hit men jag har nästan ingen tank och inget moppelås så det känns lite dumt att parkera den olåst i centrum.. Största anledning till att jag kom var att hämta min kjol som hon hade, men det var länge sen hon och jag träffades också satt det är nice. Hon sitter och käkar just nu men borde komma tillbaka när som helt. Btw, om det är några felstavningar här och var så är det för att jag skriver på bärbar. Jag kan inte skriva på det, haha. aja, jag är hemma vid 20-20.30 tiden igen. Jag langar ett inlägg då.



Gulle-jennifer!

utvecklingssamtal

Nu är jag hemma igen från utvecklingssamtalet. Det hände ingenting kul där. Allting var bara bra bra bra, som vanligt. haha. Mamma tycker inte att det är speciellt jobbigt att gå på våra utvecklingssamtal.
Efter det gick vi till ICA maxi oxh handlade i säkert 1 h. Hon plockade på sig massa kul, haha. Nu ska jag börja skriva på min hemtenta som jag och mamma diskuterade lite på vägen hem. men först kissa, innan det sker en olycka...

Dagens låt



finns det någon vackrare låt?

godmorgon

Godmorgon! Måste säga att det var riktigt skönt att vara ledig idag. Det behövdes verkligen. Vaknade vid 10.30 ungefär och låg och drog mig en stund innan jag gick upp och gjorde mig i ordning. Provade lite olika frisyrer eftersom jag har fotografering imorgon.. Usch. jag vet fortfarande inte riktigt så vi får väl se. Satte på ugnen för en stund sen. Tänkte göra lite fiskgratäng till lunch, mums! Har även pluggat lite historia. Har 1 fråga kvar som jag inte riktigt vet vad jag ska skriva på. Så jag får väl försöka få tag på någon från klassen och fråga dom. Aja, det är väl dags att fortsätta. Ska åka till skolan om 1 h och ha utveckingssamtal. Tror att jag lite försiktigt ska börja med hemtentan i företagsekonomi när jag kommer hem sen. Ser inte fram emot det..

Dagens låt



Jag och Magda är helt förälskade i den här. Sååå bra!!

Seg i huvudet

Gud, jag var verkligen trög i huvudet. Träningen gick ifs bra och det var riktigt roligt, men när jag kom hem, haha. Jag skulle ta fram ett glas med vatten och svär över att jag inte hittar några glas i kylskåpet.. hmm, trött jossan?

Mamma och jag satt även och kollade på nyheterna där de pratade om ett rån på systembolaget i Kista C.
-Men varför vill man ta en massa sprit, mamma? frågade jag
-Lilla gumman, det är kassan de vill åt, inte spriten. svarade mamma
Hmm, trött jossan?

Träning

Har suttit och kollat på andra avenyn en lång stund nu, det är bara för bra! men jag måste byta om och springa till mötet med laget nu. har träning efter, skriver igen vid 22 tiden ungefär. Sakna mig inte för mkt

Ska bli bättre på att uppdatera

Förlåt för en vecka med riktigt dålig uppdatering men jag har verkligen inte hunnit. Träningar har fått hoppats över och jag har knappt hunnit äta. Nu är iaf det värsta över. Hade engelskaprov idag, jag failade om man säger så.. haha. Vet att jag har iaf 5 fel och man kan typ få max 20 poäng, så det var rätt sämst. Men engelska är inte min grej och så är det bara.

Nu ska jag iaf ta dcet lugnt en stund. Funderar på att göra en macka och glo tv en stund. eller lite andra avenyn. ja, det blir det nog. Skönt att äntligen få koppla av!

Imorgon är jag ledig från skolan så då blir det nog en del inlägg. Ska plugga historia och företagsekonomi. har även utvecklingssamtal kl 15.00. Annars blir det bara sova, haha. ingen träning på kvällen heller tror jag så det blir verkligen en slapp och plugg dag.
Men nu väntar min kurrande mage på mat, jag skriver senare.


Plugg

Nu ska jag göra ett ordentligen inlägg för första gången idag. Har inte hänt någonting speciellt. Var otroligt övertrött på spanskalektionen och garvade verkligen åt allt.. Käkade kebab till lunch också, haha. Det var gott. När jag kom hem bytte jag om och åkte direkt till sjukgymnasten. Gud, hon kör verkligen med mig nu.. Så sjukt jobbigt. Tur att man inte hade någon träning idag.

Satte mig istället och pluggade när jag kom hem och det har jag gjort fram till nu. känns fortfarande långt ifrån bra. Kan verkligen inte engelska. Men provet är imorgon och jag har gjort så gott jag kan, mer kan jag inte göra..
Tänkte nu att jag ska leka lite på facebook och logga in på msn någon halvh innan jag går och lägger mig och läser igenom engelskan en sista gång. ska upp 6 imorgon så det känns ganska viktigt.
Juste, jag är ledig på onsdag, mohaha! Har utvecklingssamtal så jag slipper skolan hela dagen! Ska sova sova sova och plugga plugga plugga. Ni kanske hör hur mkt jag pluggar? Jag gör ingenting annat.. har så mkt som jag skulle vilja göra men jag hinner verkligen inte.. Men nu är engelskan snart avklarad och då är det inte mycket kvar. Då är det här kvar(som just nu är inplanerat):

Tors. 8/10: Historialäxa. Svara på frågor till en text
Fre. 9/10: Spanskaglosor på kapitel 2
Tis. 13/10: hemtentan i Företagsekonomi färdig
Fre. 16/10: Historiaprov

..

Misstag i massor. Ibland undrar man vad man tänkte med

Skolan

Har snart spanska, och jossan är LYYYCKLIIIIIG!!!!!!!


Gjorde precis klart våran Öde ö uppgift, den äger så jävla hårt! Några tjejer har verkligen damp just nu och bara sitter och SKRIKER i munnen på varandra.. Jag och magda garvar ihjäl oss


Ensam mamma söker

Åååh, aso jag smälter för programmet!! Jag satt och käkade när det började så jag spelade in och såg precis klart det nu. Aso det finns inget gulligare! När Olah började gråta för att hon lämnade honom, aso herregud.. Tårarna sprutade här borta i soffan.. samma sak när helena och Oskar kysstes.. aso jag doooog! Det var så jävla gulligt! Dissa alla andra, hon ska ha oskar!! Madde ska btw ta Anders som hon var på middag med. han är inte världens snyggaste men såå charmig!!
Ulrika vet jag inte riktigt vem hon ska ta.. Hon har många som är riktigt gulliga mot henne. Btw så ÄLSKAR jag hennes barn, så sjukt söta!

Vad tycker ni? Beroende av programmet? Japp..

Middag

Nu är jag äntligen klar med engelska för idag, men imorgon fortsätter helvetet igen.. Farmor kom hit för en liten stund sen och ska käka middag här. Själv sitter jag och lodar farmville och väntar på att klockan ska gå lite. Ensam mamma söker börjar nämligen snart, haha! Tror jag ska gå upp och hjälpa alla i köket med att laga mat. Det blir tydligen en älggryta med potatis kväll. Hoppas att det är gott.
Måste även säga att min man försvinner imorgon och är borta x antal dagar, alltså, han vet inte ens själv! Helt hemskt att inte veta.. Hoppas att det inte blir längre än en v iaf..


Dagens låt



Varje gång min älskling försvinner bort från mig är ensamheten starkare än någonsin. Speciellt när jag vet att mobilen kommer att vara avstängd

Godmorgon

Godmorgon på er. Eller iaf god förmiddag. Jag har i princip precis vaknat, har bara käkat brunch nu. Idag blir det en dag hemma faktiskt. Jag känner att kroppen behöver vila (framför allt halsen efter matcherna igår), plugg måste göras, väskan måste packas upp och huset måste dammsugas. Så det äe väl bara att sätta igång. Tror jag börjar med engelskan, den är viktigast.

Bilderna från helgen!















Fler bilder finns på min facebook. Har du den inte? hör av dig i ett inlägg

Diverse bilder

Glömde btw att berätta att jag köpte ett par shorts igår, haha! De var på rea och jag tyckte dom var balla så jag kunde inte låta bli!

Skitsnyggt med strumpor, javeeet!

 

Andra bilder från gårdagen:

Jag, Natasha (närmast) och Magda pluggade efter skolan.

Påväg till Ekerö



påväg till ekerö

Sportdagen

Blev en bra men ändå dålig dag idag! Jag och Klara åkte och hämtade ut biljetterna på morgonen och sen delade vi på en pizza. Matchen ägde verkligen! Dif spelade helt okej. Hade några grymma målchanser men kunde inte få in den i nätet. Resultatet blev 0-0. Klara och jag drog vidare till hovet där trycket var enormt, verkligen enormt! aldrig varit på en så rolig match! på 15 min stod det 3-0 till dif och vi trodde att brynäs var borta. men i andra periden spelade brynäs 5 mot 3 och lyckades sätta både 3-1 och 3-2. Djurgården satte 4-2 och innan periodens slut lyckades brynäs även trycka in 4-3. med 50 sekunder av 3e perioden trycker brynäs in 4-4 som blev resultatet efter suddendeath. Det sög jävligt hårt.. Men men, jag och klara hade en sjukt rolig kväll!


Dagens låt



Jag gråter.. låten, texten, bilderna.. oj oj oj

Det är inte att leka med. För bra för att vara sant




Myskväll

Nu är jag hemma igen! Vi har haft det supermys! Först satt jag, lisa och sara och fikade. Sen så kom Paulina och Maria dit. En stund senare sprang Ante förbi och sa hej också. Sen helt plötsligt kommer Melker med någon kompis och sätter sig vid oss. Sen kom Kajsa och sist kom Tunkis, haha! Snacka om att träffa folk.
Iaf, vi satt där typ hur länge som helst innan jag och Lisa drog till medis där vi mötte Alex, Signe, Maria och Klara. Vi hämtade ut biljetterna till bion och drog och käkade sushi. Dom var sjuuukt sega på att göra den där, förstår inte hur man kan vara så långsam.. aja. Sen gick vi till bion dåra. Den var faktiskt riktigt bra, men 1an var bättre.

Nu har vi precis suttit i Bromma i 40 min och väntat på bussen då jag även sprang på min käre bror. På bussen hem träffade jag James, och nu så är Klara, lisa och signe hemma hos mig och ska sova här. Så nu tänkte jag gå coh vara lite social. Vi hörs imorgon. Natti!

sköönaste parodin!



Aso jag dööör för det här!!! jag garvar ihjääl mig!!


sen kväll

Sitter just nu i skolan med Magda och Natasha. Pluggar på våran "öde ö" uppgift. Ska in till stan om 30 min och träffa Lisa och Sara som jag ska ta en fika med. Blir antagligen lite shopping när Sara dragit sen. vid 19 kommer Klara, alex, Mikaela?, Signe? och Maria. inte glömt någon va? iaf så ska vi först käka och sen kolla på flickan som lekte med elden. Hoppas att den är bra! Lisa och klara ska sedan sova hos mig. Tror inte att det blir några fler.

skrev precis ut biljetterna till dif-trelleborg och dif-skellefteå. Är sjuuukt taggad!! Men jag undrar en sak.. jag ska ha fotbollströjan på fotbollsmatchen såklart, men jag kan väl inte ha den på hockeymatchen? vad blir det dåra? bara halsduken? kan inte bestämma mig.. haha




Godnatt

Det tog sin lilla tid men nu är jag äntligen färdig med spanska glosorna och kan dom flesta iaf. Kanske någon som jag glömmer bort i stressen. Lisa ringde mitt i också, så jag satt och pratade med henne i exakt 1 h, haha. Hon och jag alltså..
Nu är det faktiskt dags för mig att säga godnatt.. Höll på att somna i tangentbordet för bara några minuter sedan. Så jaa.. Imorgon blir det kanske bilder, men iaf ett inlägg efter skolan. Sov sött!


Inte en sekund ledigt

Ännu en dag utan en sekund ledigt.. Skolan som vanligt. Sen skulle jag och åka tsm till Rosersberg, men såklart så hade han åkt till brommahallarna när ja hade slutat, så jag fick åka till bromma och jalla på honom lite. Till slut hamnade vi på bussen iaf. Skulle möta Jesper i Märsta kl 16. jag var där 16.25. Bra va? Aja. Tog ut pengar och gav honom. För er som inte vet så köpte jag 2 st biljetter till dif-trelleborg ovh 2 biljetter till dif-brynäs samma dag för 200 kr. Niice va? Jag vet att ni är avundsjuka.
Efter det träffade jag på Robins syrror och åkte med dom hem till Rosers. Där jag träffade på Robin. Jag låg typ i hans säng och flummade runt.. haha. Hann inte vara med varandra så mkt för han skulle träna. Så jag åkte hem och nu har jag precis ätit. Ska strax sätta igång med läxor. Spanska glosor tills imorgon, jippie. Egentligen har jag träning om 10 min, men jag valde bort det för jag måste verkligen plugga.. suck. Aja, jag langar ett inlägg sen.

Förlåt för att bilderna fortfarande inte kommit upp.. Jag tror att dom kommer upp imorgon, så håll utkik!

RSS 2.0